URIHO POVUKAO TUŽBU-pismo Vlatka Klarića iz Zagreba

URIHO POVUKAO TUŽBU-pismo Vlatka Klarića iz Zagreba

16. srpnja, 2013.

Nakon što je Uriho već pravomoćno izgubio dvije tužbe za klevetu dočekali smo i da povuče tužbu! Radi se o tužbi za naknadu štete kojom Uriho traži čak 60 000 kuna od Vlatka Klarića, zviždača iz Uriha, a zbog njegova dva medijska istupa. Podsjetimo, Klarić je izvijestio hrvatsku javnost o tome da su dva hrvatska branitelja – zviždača dobila otkaz u javnoj ustanovi Uriho. Pri tome je Klarić beskompromisno progovorio o nezakonitostima u Urihu kojih ima stvarno puno.

O razlozima povlačenja tužbe može se samo nagađati, budući da se ravnatelj Uriha Josip Držaić nije uopće pojavio na ročištu! Nije mu prvi put!

No, bolje je povući tužbu nego izgubiti. Nitko nije pobijedio istinu! A istina je da u Urihu ima puno nezakonitosti, istina je da je invalid Marko Blažević ostao bez posla u Urihu, a da su nedugo nakon toga zaposlene kćeri direktora firmi koje su Urihovi službeni dobavljači, firmi „Pleglas“ i „Tekstilna tiskara Ptičar“. I istina je da su otkaz u Urihu dobila dva hrvatska branitelja koja su ukazivala na nezakonitosti u Urihu, otkaz su dobili dok su se nalazili na bolovanju, a potpisao im ga je ravnatelj Uriha Josip Držaić – osobno! Podsjetimo da je Uriho Ustanova za rehabilitaciju hendikepiranih osoba i da se od nje itekako očekuje senzibilitet za osobe koje su na bolovanju zbog narušena zdravlja!

Podsjetimo i da je Uriho javna ustanova plemenitog cilja i da se financira sa 30 milijuna kuna novca poreznih obveznika koji imaju pravo znati kako se troše njihovi novci!

Ovim povlačenjem tužbe Uriho ipak neće dobiti iznos od 60 000 kuna od zviždača Klarića – koji je dobio otkaz u Urihu. Hoće li ravnatelj Držaić povući i svoje dvije tužbe protiv Klarića ili će se ipak pravno boriti pokazat će naredni mjeseci. Pričekajmo i rezultate kriminalističkog istraživanja u Urihu koje provode policija i DORH a povodom više kaznenih prijava.

 

Vlatko Klarić, hrvatski branitelj i zviždač T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code