NAPADNUT SAM PRED INTERVENTNIM POLICAJCIMA-pismo Nevena Lovrića iz Zagreba

NAPADNUT SAM PRED INTERVENTNIM POLICAJCIMA-pismo Nevena Lovrića iz Zagreba

5. listopada, 2013.

Napad se dogodio nekoliko dana po objavi teksta različitih medija o hrvatskoj Wikipediji i dan nakon objave moga teksta o Marku Franciškoviću na portalu Tjedno.
Skenove nalaza Centra za hitnu medicinu Kliničkog bolničkog centra Zagreb i Hitne kirurške ambulante Kliničke bolnice “Merkur” već sam dostavio uz dolje proslijeđeno elektroničko pismo.

Po odlasku u grad po objavi ljevičarske kritike Wikipedije na hrvatskom jeziku – gdje sam napisao npr. članke o Andriji Vrkljanu – https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Andro_Vrkljan&oldid=4138172 , Hvatskom pomorskom odjelu – https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Hrvatski_pomorski_odjel&oldid=4101137 – itd. – a koji su administratori uskoro okrljaštili brišući ključne poveznice, uključujući i poruku Ministra znanosti, obrazovanja i športa – Željka Jovanića – u značajnim hrvatskim medijima i objavi mojega članka vezanog uz Marka Franciškovića na internetskom portalu “Tjedno”, fotografiran sam od strane neidentificiranog dvojca na Trgu Bana Josipa Jelačića pa po odlasku nekoliko tramvajskih stanica dalje, napadnut i pretučen – slomljen mi je i nos (Prijelom nosnih kostiju – Fractura ossium nasalium – S02.2) – od strane napadača čiji mi je identitet Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) odbilo odkriti. Napad se dogodio oko 55 metara (m) od vozila Interventne policije s 5 interventnih policajaca raspoređenih oko njega, koji tijekom više minuta napada nisu reagirali dok neki građanin nije izričito od njih zatražio intervenciju. Napadači su bili romskog izgleda a koristili su srbske identitete. Osobnu iskaznicu imao je samo jedan od njih i to ne onaj koji je udarao.

Smatram kako se određene strukture više boje objektivnih pro-hrvtskih članaka kao gore navedena dva u kojima sam ukazao i na neprijateljstvo Trećega Reicha naspram istinske hrvatske nezavisnosti nego očigledno-pristranih članaka kakve je moguće naći na Wikipediji na hrvatskom. Nepristrana istina o određenim povijesnim razdobljima – npr. okupacija Primorja od strane Kraljevine Italije i borba ne-totalitarno-komunističkih partizana* protiv iste – je totalitarnim lijevičarima opasnija od očigledno desničarskih sadržaja kakve je moguće naći na Wikipediji na hrvatskom. Stoga je potrebno eliminirati one čiji je sadržaj – istinu – nemoguće eliminirati. Desničarski administratori – koji su i mene napali kad sam napisao kako je Mihovil Lovrić 25% – nisu problem; u njihovom slučaju je dovoljno ukazati na počinjene pristrane intervencije.
 Kapetan bojnog broda Andrija vitez Vrkljan u svojoj knjigi Titove partizane navodi kao “komunistički partizani” kako bi ih razlikovao od ne-totalitarno-komunističkih partizana čije je i djelovanje retrohistorički izbrisano od strane Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije (SFRJ).

Skenovi nalaza Centra za hitnu medicinu Kliničkog bolničkog centra Zagreb i Hitne kirurške ambulante Kliničke bolnice “Merkur” nalaze se u privitku.
Ovo ukazuje i kako je mogućnost kako sam 2007. napadan pa uhićen, pritvoren, mučen, namjerno trovan smrtonosnim sredstvom Serdolect uz skoru smrt itd. na isti način kao trenutno Marko Francišković uistinu vezano uz moje pisanje na Wikipediji na Engleskom u siječnju, 2007. SELjV, prilikom čega je skupina radikalnih židovskih aktivista brisala čak i povijest uređivanja kako bi se prikrili argumenti koji bacaju sumnju na istinitost dijela tvrdnji iznesenih u člankima a ostale suradnike – npr. talijana koji je dobrovoljno radio u središtu za spomen na Holokaust u Italiji a koji je tražio objektivne članke o istoj tematiki a ne radikalno židovske – javno i otvoreno vrijeđala, bez ikakvog odgovora administratora. Baš me zanima je li dotični Talijan također uskoro napadan, uhićen, mučen i skoro ubijen u kakvom bivšem vojsnom sabirnom logoru sličnom sabirnom logoru “Campora” Kraljevine Italije na Rabu – u kojemu su stradali mnogi rođaci Roberta Cara – prohrvatski partizani (npr. moja prabaka je partizanima u brdima koji su se borili protiv Kraljevine Italije nosila sol), koji je 10-ak godina po oslobađanju u 2. svjetskom ratu počeo djelovati pod novim imenom.
Neven Lovrić T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code