UMAGINATION I OVOG LIPNJA U UMAGU

UMAGINATION I OVOG LIPNJA U UMAGU

22. ožujka, 2013.

HD0 0022 

Istarski glazbeni spektakl UMAGINATION najavljen je za prvi vikend mjeseca lipnja od 07. – 09. lipnja u Umagu! Trodnevna glazbena manifestacija održat će se na prostoru umaškog hotelskog naselja Istraturist, a sudeći prema partijima proteklih godina Istra će ponovno postati središte plesa i vrhunske glazbe ispod prekrasnog umaškog neba.

Četvrti po redu UMAGINATION biti će ujedno i Road To Ultra Europe Party, a sve ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske koji se u srpnju održava u Splitu i na Hvaru. Tisuće rasplesanih gostiju iz cijelog svijeta u prošle tri godine plesalo je na glazbu najvećih DJ zvijezda današnjice kao što su Fatboy Slim, Tiesto, Eric Morillo, Rev. Run of Run DMC, Axwell, Chuckie i brojni drugi.

Ograničena količina Earlybird ulaznica za nezaboravni UMAGINATION spektakl 2013. mogu se kupiti od 22. ožujka u sustavu Eventima (www.eventim.hr) po cijeni od 100 kuna.

Više informacija o ovogodišnjem Umaginationu možete pronaći na službenoj web stranici www.umagination.info  te na službenoj Facebook stranici UMAGINATION.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code