U VATIKANU OBILJEŽENO 25. GODINA NEOVISNOSTI

U VATIKANU OBILJEŽENO 25. GODINA NEOVISNOSTI

22. lipnja, 2016.

 

U prigodi 25. obljetnice neovisnosti Republike Hrvatske, hrvatski Veleposlanik pri Svetoj Stolici, gospodin Neven Pelicarić, za Diplomatski zbor pri Svetoj Stolici i dužnosnike vatikanske Kurije, organizirao je u ponedjeljak, 20. lipnja 2016. godine, svečani prijem u auditoriju “Parco della Musica” u Rimu.

Svečano misno slavlje s početkom u 17 sati, u obližnjoj bazilici Bezrješnoga Srca Marijina, predslavio je britanski biskup, mons. Paul Richard Gallagher, tajnik Svete Stolice za odnose s državama. Nakon svete mise, s početkom u 18.30 sati, uslijedio je prijem, a svojim muziciranjem, događaj su dodatno obogatiti i Zagrebački solisti, prigodnim koncertom.

Fotografija: www.ika.hr

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. FRANO
    #1 FRANO 22 lipnja, 2016, 16:44

    E MOJ AMBASADORE,TI SI PRAVA STEPINČEVSKA ,KLERIKALNA SPODOBA,KADA SE TAKO OGLAŠAVAŠ ,TIČUĆI SE JUČERAŠNJE POVIJETI SA OVIH PROSTORA ,ONOG KRVOLOČNO VJERSKOG RATA KOJEG SU REŽIRALI I IZVELI VATIKAN I MAKJKA AMERIKA UZ,NARAVNO, ASISTENCIJU,VOJNIČKU,POLITIČKU I KRVOLOČNO-PLJAČKAŠKU ,LATRIFUINDUJSKIH ČLNOVA EVROPSKE SVETE ALIJANSE ,A KOJU TI TUMAČIŠ,ONAKO , KATOLIČKO-SKOLASTIČKI ,EMOCIONALNO,ILI NEUKO.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code