U SINJU NEKI NISU MOGLI GLASOVATI JER SU VEĆ BILI ZAOKRUŽENI

U SINJU NEKI NISU MOGLI GLASOVATI JER SU VEĆ BILI ZAOKRUŽENI

7. lipnja, 2017.

 

Predsjednik Izbornog povjerenstva Željko Gusić u prvom telefonskom kontaktu je rekao da ne zna za prigovor i da mora pogledati. U drugom telefonskom kontaktu predsjednik Izbornog povjerenstva Željko Gusić rekao je da su oni prigovor poslali u Županijsko izborno povjerenstvo u Split i da oni rješavaju prigovor. Također, Željko Gusić ljutito je rekao predsjedniku A – HSP-a, tko mu je dao njegov privatni broj mobitela, a broj mobitela je upisan kao službeni broj Izbornog povjerenstva grada Sinja. Nakon kontakta sa Županijskim izbornim povjerenstvom u Splitu, rečeno nam je da oni prigovor nisu dobili od Izbornog povjerenstva Grada Sinja

Tekst: Dražen Keleminec, predsjednik A-HSP-a

Ante Vuković, član predsjedništva i predsjednik Gradske organizacije Autohtone – Hrvatske stranke prava – Sinj , pristupio je u nedjelju na izbore, na biračkom mjestu Dječji vrtić – Bili cvitak, Ante Konstantina Matasa 8 u 17, 30 sati.

Kod dolaska na svoje biračko mjesto neugodno se iznenadio kad mu je od nazočnog Izbornog povjerenstva rečeno da je već glasao i da ne može ponovno glasati ??

Prigovor bez odgovora

Pošto nije glasao, nije mu dozvoljeno glasati , Ante Vuković otišao je u Gradsko izborno povjerenstvo grada Sinja gdje je napisao prigovor.

Na prigovor do danas nije dobio odgovor, a nakon poziva predsjednika A – HSP, predsjednik Izbornog povjerenstva Željko Gusić u prvom telefonskom kontaktu je rekao da ne zna za prigovor i da mora pogledati. U drugom telefonskom kontaktu predsjednik Izbornog povjerenstva Željko Gusić rekao je da su oni prigovor poslali u Županijsko izborno povjerenstvo u Split i da oni rješavaju prigovor. Također, Željko Gusić ljutito je rekao predsjedniku A – HSP-a, tko mu je dao njegov privatni broj mobitela, a broj mobitela je upisan kao službeni broj Izbornog povjerenstva grada Sinja.

Nakon kontakta sa Županijskim izbornim povjerenstvom u Splitu, rečeno nam je da oni prigovor nisu dobili od Izbornog povjerenstva Grada Sinja.

U ovoj priči netko ne govori istinu, a mišljenja smo da predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva grada Sinja nekoga štiti ili želi zataškati ovaj ovaj slučaj povrede biračkog prava za Antu Vukovića iz Sinja, Ulica Kralja Zvonimira 20 / 1.

Pošto je oduzeto biračko pravo Anti Vukoviću iz Sinja uz obrazloženje da je već glasao, dokazuje da je netko od Izbornog povjerenstva u Dječjem vrtiću – Bili cvitak zaokružio njegovo ime i glasao u njegovo ime.

Izbori na tom izbornom mjestu nisu regularni

Pošto je evidentno da je to učinjeno, A – HSP traži da se smjeni cijelo Izborno povjerenstvo koje je radilo na tom biračkom mjestu i da se izbori na tom biračkom mjestu ponište jer izbori nisu regularni.

Autohtona – Hrvatska stranka prava traži od Državnog izbornog povjerenstva da se ponovno uvede kod dolaska na biralište potpis birača i na taj načim spriječi izborne prevare i lažiranja izbornih rezultata.

U mailu vam šaljemo prigovor Ante Vukovića i birački popis sa zaokruženim imenom i prezimenom kao da je već glasao Ante Vuković kao dokaz da su izborni rezultati u Sinju krivotvoreni i lažirani. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Argus
    #1 Argus 14 lipnja, 2017, 07:20

    Pročitati knjigu: Nelegalni izbori – nelegitimna vlast.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code