U PRNJAVORU MU STALO SRCE DOK SE SEKSAO U AUTU

U PRNJAVORU MU STALO SRCE DOK SE SEKSAO U AUTU

8. siječnja, 2018.

 

 

R.S. (55) iz Prnjavora doživeo je infarkt dok je bio u automobilu sa mlađom ljubavnicom D.L (53) na lokalnom putu uz reku Ukrinu.

On je bio oženjen, i ima dvoje dece, dok je njegova ljubavnica udovica. Ona je doživela šok pokušavši da pomogne preminulom.

– Jadna žena nije tačno znala iz kog razloga je njen ljubavnik jauknuo, ali je postala svesna nesreće kad je on ostao nepokretan, ne dajući znake života – kaže izvor “Informera”  upućen u slučaj.

Meštanin Bojan N. je za medije rekao, da mu je, oko 18 časova, na vrata kuće zalupala usplahirena i uplakana žena, uz reči da strahuje da joj je suprug preminuo u automobilu.

Nešto pre policije, na moj poziv, stigli su zaposleni iz prnjavorske bolnice, koji su konstatovali smrt, potpuno golog muškarca na prednjim sedištima automobila. Žena nam je tada priznala da je pokojnik zapravo njen ljubavnik, i zamolila je da ne saopštavamo njen identitet, jer “ima opasnu ženu” kaže  sagovornik.

Preminuli se neko vreme bavio i politikom, a i ranije je imao srčanih problema. Nije poznato da li je koristio neka stimulativna sredstva.

Sličan slučaj dogodio se i u Derventi, međutim ljubavnica je tada pobela sa mesta smrti, a golog muškarca su na pijaci zatekli brojni kupci.

Takođe u Modrici je žena čak učestovala u sahrani svog ljubavnika, uz saglasnost muža. Otkrila je da je ljubavnik popio vijagru pred njom, ali nije znala da je jednu tabletu već uzeo ranije, što je dovelo do smrtonosnih posledica.

IZVOR: www. kurir-info.rs T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code