U BRTONIGLI VINO ĆE PITI IZ ČOKOLADNIH ČAŠA

U BRTONIGLI VINO ĆE PITI IZ ČOKOLADNIH ČAŠA

13. veljače, 2018.

 

Ove subote je 6. izdanje Choco & Wine festa, od 17. do 18. veljače 2018. u Brtonigli.

Desetine izlagača, ravno u podne, otvorit će vrata šatora u kojemu će se nalaziti „raj“ za ljubitelje čokolade i ostalih slastica. Pregršt delicija, bit će izložene i spremne za prodaju, a neće izostati ni, svima omiljene, degustacije.

Stalno prisutna Podravka, posebnu pažnju će posvetiti najvećim ljubiteljima čokolade, tj. djeci koja će moći uživati u besplatnoj radionici pod nazivom Lino Choco Show. Brtoniška malvazija i ostale sorte lokalnih proizvođača, bit će prisutne tijekom cijele manifestacije, a osim sa čokoladom, odlično će se sljubiti i sa večernjom zabavom koju će prirediti neponovljivi Febra Band.

Čokoladna radost“, nastaviti će se i u nedjelju 18.veljače, a posebnost će joj biti izrada čokoladnih čaša, u kojima će, nakon što budu posložene u obliku piramide, poteći brtoniško vino.

Iste će biti podijeljene posjetiteljima, koji će imati jedinstvenu priliku piti vino iz čokoladnih čaša. Slijedi čokoladni fondu u koji će se umakati smokve, koje će također biti besplatno podijeljene prisutnima. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code