AMERIKANCI DVA MJESECA PRIJE POJAVE KORONAVIRUSA U KINI IZVELI SIMULACIJU GLOBALNE EPIDEMIJE ISTIM VIRUSOM

AMERIKANCI DVA MJESECA PRIJE POJAVE KORONAVIRUSA U KINI IZVELI SIMULACIJU GLOBALNE EPIDEMIJE ISTIM VIRUSOM

26. veljače, 2020.

 

 

Fondacija Billa i Melinde Gates je izravni sufinancijer istraživačke organizacije pod nazivom The Pirbright Institute za biokemijska istraživanja koja je 20. studenog 2018. patentirala (patent 10,130,701) umjetno proizveden korona virus – cjepivo čija je namjena, navodno, zaštita od virusa ptičjeg infektivnog bronhitisa (dakle respiratorne infekcije).

Isti institut je i vlasnik patenta 10,507,237 izdan 17. prosinca 2019. za umjetno proizveden virus afričke svinjske groznice, čija je svrha, navodno, zaštita od „virulentnog virusa“

Tekst: anonimni čitatelj / www.logicno.com

U ovom tekstu iznosimo nekoliko bitnih i zanimljivih informacija vezano za priču o ovoj čudnoj i nagloj epidemiji korona virusa u Kini a o kojima velika većina stanovništva ne zna ništa. Držimo da su ove informacije od vrlo velikog značaja vezano uz razumijevanje cijele situacije oko ove medijske ili prave epidemije, što je za sada teško utvrditi.

18. listopada 2019. u New Yorku, fondacija Billa Gatesa, u suradnji sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) te Johns Hopkins centrom za sigurnost zdravlja provode zajedničku akciju pod nazivom Događaj 201 (Event 201) što je zapravo pokazna vježba za slučaj izbijanja pandemije, vidi čuda, korona virusom uzrokovane zarazne bolesti.

Vježba se održala kako bi se označila polja gdje je nužno javno-privatno partnerstvo u svrhu odgovora na ozbiljnu epidemiju – pandemiju kako bi se umanjile društvene i ekonomske posljedice iste.

Pri provođenju vježbe, prema izjavi samih organizatora, korišten je model novog tipa korona virusa. Kao što znate, prvi zabilježeni slučaj infekcije korona virusom se dogodio krajem prosinca 2019. godine, službeno novim tipom korona virusa.

Stvar postaje sve čudnija

Naime, Fondacija Billa i Melinde Gates je izravni sufinancijer istraživačke organizacije pod nazivom The Pirbright Institute za biokemijska istraživanja koja je 20. studenog 2018. patentirala (patent 10,130,701) umjetno proizveden korona virus – cjepivo čija je namjena, navodno, zaštita od virusa ptičjeg infektivnog bronhitisa (dakle respiratorne infekcije).

Isti institut je i vlasnik patenta 10,507,237 izdan 17. prosinca 2019. za umjetno proizveden virus afričke svinjske groznice, čija je svrha, navodno, zaštita od «virulentnog virusa».

Naime, na svom izlaganju na međunarodnom znanstvenom forumu TEDTalk, znameniti Microsoftovac je izjavio kako su cjepiva rješenje za prenapučenost zemlje te su ključ za redukciju svjetske populacije. Ili prema njegovim riječima: «ako napravimo ozbiljan posao sa cijepljenjem, zdravstvenom zaštitom, zdravstvenim uslugama na polju reprodukcije, mogli bismo globalnu populaciju umanjiti za 10-15%.»

Interesantno je da gdje god su zadnjih 10 godina po Africi, Aziji, Južnoj Americi izbijale čudne i nagle epidemije, uvijek su bili prisutni Gatesovi humanitarni cjepitelji koji besplatno cijepe stanovništvo (zika, ebola).

Ova epidemija korona virusa dolazi kao naručena za ranije spomenuti «ozbiljan posao» jer je 24. siječnja 2020. godine američki Nacionalni institut za zdravstvo (NIH) odlučio pod hitno smisliti cjepivo protiv kineskog korona virusa. I to u roku 90 dana! Reuters objavljuje kako znanstvenici iz NIH-a u suradnji sa relativno nedavno osnovanom tvrtkom (2010.) za biotehnologiju pod nazivom Moderna Inc te tzv. Koalicijom za pripremljenost protiv epidemija i inovativnost (CEPI) – već imaju genetski kod kineskog virusa. Još se mrtvi u Kini nisu niti ohladili a oni već imaju cijeli genetski kod virusa (nevjerojatno sličnom onom sintetičkom iz laboratorija Moderne Inc.) i kreću sa proizvodnjom sigurnog i operativnog cjepiva u roku kraćem nego što se formulira nova pasta za zube. Kao u hollywoodskom block busteru.

CEPI je inače organizacija koja promovira cijepljenje i cjepiva a prema njihovoj službenoj web stranici (https://cepi.net/about/whoweare/) osnovana je u švicarskom Davosu i to navodno od strane vlada Indije i Norveške, u partnerstvu sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) te (vidi čuda!) Fondacijom Billa i Melinde Gates i Wellcome Trusta, a pri čemu su prikupili 750 milijuna dolara. Ne navode tko je dao koliko.

Wellcome Trust je osnovao 1934. godine farmaceutski magnat Sir Henry Wellcome. Wellcome Trust je 1995. prodao svoje dionice farmacautskog businessa firmi Glaxo-Smith-Kline, jednom od najvećih proizvođača cjepiva u svijetu.

Inače, prema službenoj stranici kompanije Moderna Inc, zaduženoj upravo za proizvodnju tog «spasonosnog cjepiva», jedan od glavnih financijera kompanije i donator je (evo ih opet) Fondacija Billa i Melinde Gates. Uz njih tu je i DARPA, Defence Advanced Research Projects Agency, američka agencija za nove vojne tehnologije koja se između ostalim bavi i programima biokemijskog naoružanja i vojnih bioagensa.

Za izbacivanje bilo kakvog lijeka na tržište su potrebne godine, čak i desetljeća kliničkih ispitivanja. A Moderna Inc to planira u 3 mjeseca i odmah kreće sa testiranjima na ljudima koja će (možemo se okladiti) pokazati da je njihovo cjepivo spremno za izvanrednu distribuciju i da je sigurno za ljude (ili će ići sa pričom o manjem zlu). Bill Gates je samo jedan u nizu likova eugeničke orijentacije koji smatra da je svijet prenapučen suvišnim ljudima koje treba ukloniti sa lica zemlje kako bi zemlju naslijedili njegova djeca i djeca njemu sličnih. U tom, novom svijetu, nema mjesta za one koji nisu «od njihovih» i samo zagađuju zemlju.

Zato, ova «epidemija» je kao naručena. Trenutak za nju jednostavno ne može biti bolji. Jer eto, pruža se izvanredna prilika koju su propustili sa debaklom sa «svinjskom gripom». Pri tome računaju na slabu informiranost i kratko pamćenje većine populacije.

Izvanredno stanje

Nešto ovakvo je odlična prilika za proglašenje izvanrednog stanja tipa onog za variolu veru u Jugoslaviji početkom 70-ih, za naoružane vojne i policijske kordone i prislno cijepljenje kompletnog stanovništva gdje će mediji masovno poticati strahove kod stanovništva, da ne pruža otpor prisilnom cijepljenju. S malim brojem onih koji provjeravaju i ne vjeruju svemu što im se servira se planiraju obračunati silom. To samo u slučaju da većina odluči da ne zna, ne vidi i ne čuje i da se odluče ponašati poput Danaca, Norvežana, Šveđana i Finaca, koji i dan-danas plaćaju ceh afere sa cijepivima protiv svinjske gripe u zdravlju i životima svojih građana, jer su vjerovali svojim globalistima.

Danas je globalist sa ovih prostora, premijer Plenković, vezano uz ostavku ministra Kujundžića, prigovorio istom kako se bavio svojim aferama dok Hrvatsku čeka priprema za borbu protiv korona virusa. Uključuje li ta borba i prisilno cijepljenje sumnjivim cjepivom protiv sumnjive bolesti laboratorijskog porijekla pod prijetnjom zatvora ili likvidacije? Cjepivom stvorenim u 90 dana od strane organizacija i tvrtki koje su 2 mjeseca prije izbijanja epidemije izvodili «simulaciju» globalne epidemije izazvane upravo korona virusom? T

 

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Mujo Basinac
  #1 Mujo Basinac 1 travnja, 2020, 13:58

  Kakav rezultat imaju nakon simulacije?
  Ima li dovoljno straha u masama i postoji li idealna prilika za formiranje globalne diktature vlasti ili je ovo predigra za neku još strašniju pandemiju,kojom bi poravnali sve vlade na kugli zemaljskoj i uveli samo jednu,onu vlast globalista.
  Nama je to dosta poznato iz doba komunizma,koji se davio hvalom o demokraciji njihova društva,a tko je samo kvrkno nešto protiv bio je sankcioniran i pritvaran.Globalisti neće sankcionirat i zatvarati,već likvidirati,zato što nitko neće smjeti ni pitati što je sa dotičnim,da ga ista sudbina ne steče.
  Gdje i tko se može pobuniti,kad su apsolutna vlast na kugli,jedino nas vanzemaljjci mogu sažalijevati,ali ne i spasiti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Nikita markovic
  #2 Nikita markovic 4 ožujka, 2020, 11:04

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. BUDA MILAK
  #3 BUDA MILAK 4 ožujka, 2020, 10:29

  Najobičnija NATO vježba,jebeš puške i bombe ovako je jeftinije..Kod nas četnici isto rade ,prvo popis stanovništve prema njihovim željama,zatim zauzimanje izvora pitke vode(već je 35 izvora dano strancima u koncesiju),mogu otrovati pola Hrvatske kad god hoće…zatim dođu autobusima na glasovanje i više se nikad ne vrate u Smrdiju…

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 1 ožujka, 2020, 23:08

  To su sredili amerikanci jer je njima kina ozbiljan konkurent.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. pepe
  #5 pepe 27 veljače, 2020, 00:08

  dakako, posvem očekivano. amerika i izrael izveli su bioložski udar na kinu/kitaj i iran, a sve ostalo je igra zṙcal i dima. svakako će bīt zanimljiv skorošnji kitajski/kinezski odzivni udar po americi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Klarens
  #6 Klarens 26 veljače, 2020, 19:43

  Mili moji sitnozubi
  ==========================
  Koronika je Bozhja blagodat
  ==========================
  Logika ide ovako
  ==========================
  Propast turizma 2020…..
  ==========================
  Nitko van
  ==========================
  Nitko nutra
  ==========================
  UVOZ ne ne ne
  ==========================
  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  ==========================
  To samo znachi BLAGODAT
  ==========================
  Sami sve proizvodimo
  ==========================
  Sami sebe hranimo
  ==========================
  Svjetlo se gasi u 10 na vecher
  ==========================
  I za deset godina smo opet tu !!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code