TRIBINA NACIONALNOG FORUMA I HSLS-a  O EU FONDOVIMA

TRIBINA NACIONALNOG FORUMA I HSLS-a O EU FONDOVIMA

11. ožujka, 2014.

tribina Custom

Nacionalni forum i HSLS organiziraju otvorenu tribinu Hrvatska snažnih regija i EU fondovi  te pozivaju sve građane, udruge i stranke, koji se vide kao partneri, da se pridruže hrvatskom centru.

To je prva od tri otvorene tribine koje će se tri naredna četvrtka organizirati u nizu kako bi Nacionalni forum i HSLS ponudili rješenja za ključna pitanja vezana uz EU problematiku; Zašto nismo uspješni u privlačenju sredstava iz EU?, Zašto oklijevamo – kakve regije u Hrvatskoj zaista trebamo?, Da li od šume ne vidimo drveće?, Koja su „nova pravila i načela igre“?, Kako jedino možemo mjeriti naš uspjeh u privlačenju sredstava iz EU fondova?, Vrijeme je isteklo, što konkretno predlažemo?.

Otvorena tribina će se održati u četvrtak, 13. ožujka 2014. godine, u Velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog društva, Perkovčeva 2, u Zagrebu, s početkom u 10:30 sati.

Uz obraćanje Predsjednika Nacionalnog foruma Nikice Gabrića i Predsjednika HSLS-a Darinka Kosora tribina će se nastaviti prezentacijom Renate Šeperić Petak o trenutačnom stanju Hrvatske, o ciljevima djelovanja te o dosadašnjoj, ali i budućoj alokaciji sredstava za RH.

Skupu će, uz članove i simpatizere Nacionalnog foruma i HSLS-a, nazočiti i zainteresirani građani, predstavnici drugih, grupacija i udruga koji su iskazali zanimanje za rješavanje pitanja vezanih uz EU problematiku.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code