TREĆI ŠKORIN KONCERT U LISINSKOM

TREĆI ŠKORIN KONCERT U LISINSKOM

28. siječnja, 2019.

 

Zbog velikog interesa publike, Miroslav Škoro u Lisinskom će nastupiti čak tri večeri.

Dan zaljubljenih ove će se godine u Lisinskom slaviti čak tri dana. Razlog tome je veliko zanimanje za koncerte Miroslava Škore koji će svoje najveće hitove izvesti 12. i 13., te na samo Valentinovo, 14. veljače.

Opuštenost i romantični ugođaj dvorane već dulji niz godina okuplja ljubitelje jednog od najpoznatijih domaćih kantautora, a tradicija se nastavlja i na samom početku 2019. godine koja označava njegov veliki povratak na glazbenu scenu.

Ne dirajte mi ravnicu, Milo moje, Šumi, šumi javore, Ne vjeruje srce pameti, Mata, Moja Juliška i Majko jedina te još mnogo drugih bezvremenskih hitova naći će se na prigodnom programu koji publiku zasigurno neće ostaviti ravnodušnom.

Ulaznice po cijeni od 130/150/170/220 kn mogu se kupiti online na www.lisinski.hr ili na blagajni Lisinskog. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljače, 2019, 22:47

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code