TRAŽE SE VOLONTERI ZA SVJETSKO PRVENSTVO U PRECIZNOJ ORIJENTACIJI

TRAŽE SE VOLONTERI ZA SVJETSKO PRVENSTVO U PRECIZNOJ ORIJENTACIJI

1. lipnja, 2015.

logo_wtoc

Orijentacijski klub Vihor organizira Svjetsko prvenstvo u preciznoj orijentaciji koje će se odvijati u Gradu Zagrebu i Karlovcu od 23. do 27. lipnja. Zbog velike organizacije, prije i tijekom događanja traže se volonteri svih dobnih skupina, znanja i vještina koji bi svojim radom pomogli da Svjetsko prvenstvo protekne u najboljem redu za natjecatelje.

Svi volonteri biti će akreditirani i organizator će osigurati prijevoz autobusom iz Zagreba na lokacije natjecanja.  Organizator će također osigurati lunch pakete i majice za volontere. Neki od volonterskih poslova i zaduženja će biti: asistenti sucima na kontrolnim stanicama, asistenti natjecatelja s teškoćama u kretanju, poslovi postavljanja šatora, vozači, fotografi, video snimatelji, čuvari kontrolnih točaka, IT osoblje, pomoćnici organizatora na terenu, služba osiguranja…

Događanje je međunarodnog karaktera što volonterima pruža priliku za upoznavanje s novim ljudima, stjecanje novog iskustva i boravak prirodnom okruženju. Prethodno iskustvo u volontiranju nije potrebno, organizatori će vas uputiti u detalje volontiranja. Volontirajte jer zajedno je lakše.

Više informacija o Svjetskom prvenstvu u preciznoj orijentaciji možete pronaći ovdje, a ako želite saznati više o Orijentacijskom klubu Vihor pogledajte njihove web stranice ovdje.

Svi zainteresirani za volontiranje mogu se javiti koordinatorici volontera Bernardici Stipić na e-mail adresu [email protected] ili na broj mobitela: 091/577-8773.T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code