TODORIĆEVA MALA POBJEDA

TODORIĆEVA MALA POBJEDA

7. studenoga, 2017.

 

 

Ivica Todorić saslušan je pred sudom u Londonu, koji ga je pustio na slobodu uz kauciju od 100.000 funti i obavezu da nosi sigurnosnu narukvicu na nozi.

Todorić će se tako braniti sa slobode, ali mu je određeno nekoliko oštrih mjera koje mora poštivati ili mu slijedi zatvor.
Kako javlja reporter Nove TV Andrija Jarak te mjere uključuju kauciju od 100.000 funti i sigurnosnu narukvicu koju Ivica Todorić mora stalno nositi na nozi. Također, oduzeta mu je putovnica, a do sljedećeg ročišta koje je zakazano tek u sljedećoj godini, ne smije napustiti London niti adresu na kojoj boravi u Londonu.

S obzirom da je naredno ročište zakazano za 10. travnja 2018. godine Ivica Todorić definitivno još dugo neće biti izručen Hrvatskoj.

“Sve je super…Ovo je moja mala pobjeda…” izjavio je izlazeći sa suda. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. FRANO
    #1 FRANO 7 studenoga, 2017, 19:43

    OVAJ IMOTSKI POLJAR, LOPOV ,PLJAČKAŠ DRUŠTVENE IMOVINE ,LIKUJE,KAKO SE USPJEŠNO ODUPIRE INTERVENICIJI HRVATSKIH VLASTI DA ODGOVARA ZA SVOJU HAZARDERIJU,ZA SVOJU DINARSKO-HAJDUČKU AGRESIJU NA NAORDNU IMOVINU. SADA JE PONOVNO ,BJELODANO ,DA JE NAŠIM DINARSKO-HAJDUČKIM ČOPORIMA STEPINČEVIH KATOLIKA, VJEČITO U SLUŽBI PLAJČKE ,LOPOVLUKA,ZLOČINAČKIH HAZARDERIJA, DOŠAO KRAJ,PA ĆE ,HERVASKI GRAĐANIN MORATI DOBRO RAZMISLITI KADA SE NETKO IZ TIH OBZORA HAJDUČIJE,SA DINRASKIH OSOJA I PRISOJA , PONUDI MAKARI ZA KOČIJAŠA, DA POMNO ANALIZIRA TKO JA TEJ KOJI ĆE ,MAKAR I KONJIMA DRŽATI UZDE U UPRVALJANJU.OVAJ TODORIĆ JE PRAVI IZDANAK,ONE KATOLIČKE ,ZLOČINAČKE IDEJE ŽIVLJENJA NA RAČUN DRUGIH I DRUGAČIJIH ,ALI SAMO DOK SU ONI MRTVI.ZATO TAJ DIO NACIONALNOG TERITORIJA TREBA POMNO ,ADŽUSTIRATI,TJ, UREDITI ,DA STANOVNIKE TOG PODRUČJA, PRIVEDE STUPNJUN CIVILIZCIJE I DRUŠTVENE SVIJESTI KOJA ĆE OSTALOM ,AUTOHNTONOM DIJELU SLAVESKE,ANTIFAŠIASTIČKE , HRAVATSKE GARANTIRATI SIGURNI TOK RAZVOJA BEZ KRVOLOČNIH ORGIJA I LOPOVSKIH KRAĐA I PREVARA.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code