TKO JE USTAŠE PODRŽAVAO KAO PILSEL?

TKO JE USTAŠE PODRŽAVAO KAO PILSEL?

12. prosinca, 2017.

 

 

Za Tuđmana dalje kaže da je bio, i to žestoko, „generator sustava koji su negirali i gazili ljudska prava“. Da je tome tako, onda se razni pilseli nikada ne bi mogli iz Argentine vratiti u Hrvatsku, i to poput drugih Udbaša – bez provjere! Bilo bi dobro znati za koga je radio kao „teolog“ u Americi, a za koga danas radi?

Napisao: Mladen Pavković

Nakon još jedne obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika i vojskovođe dr. Franje Tuđmana ponovno se javio, a tko drugi nego – Drago Pilsel („KGK glorificira zločinca Tuđmana i nameće teret kolektivne krivnje“, Autograf 11.12.2017.).

Neki i dalje smatraju da ovom piskaralu ne treba odgovarati, tim prije što se zna njegova politička i ina orijentacija. Međutim, s time se ne treba složiti, jer taj i takav nije sam. Na svoj mlin neprestano vuče ultraljevičare, koji u svom „programu“ imaju zacrtano bljuvanje i pljuvanje po svemu što hrvatski diše, a za to su i debelo plaćeni.

Generator sustava

Tako jadni, jalni i krvožedni Pilsel kontinuirano nameće tezu o Tuđmanu kao zločincu. A kad bi ga pitali: koji je sud prvom hrvatskom predsjedniku donio jednu ovakvu monstruoznu osudu, onda bi odgovor bio – ni jedan, odnosno takva je osuda donijeta u glavi ovog, ali i sličnih kameleona. Zna li uopće taj jadnik što govori i piše?

Za Tuđmana dalje kaže da je bio, i to žestoko, „generator sustava koji su negirali i gazili ljudska prava“. Da je tome tako, onda se razni pilseli nikada ne bi mogli iz Argentine vratiti u Hrvatsku, i to poput drugih Udbaša – bez provjere!

Bilo bi dobro znati za koga je radio kao „teolog“ u Americi, a za koga danas radi?

Pilsel ističe i ovo: „Tuđman je bio, u to nema nikakve sumnje, ratni zločinac, i sve je pomno isplanirao, on je želio ostvariti Pavelićevu viziju ustaške države etnički očišćenu od Srba i to barem u granicama Banovine Hrvatske iz 1939. godine.“

Ako je tko bio za ustaše i Pavelića onda je to bio ovaj „krezubi“ spisatelj. Uhvatila ga sinkopa! Naime, nije li baš on u Argentini bio istinski zagovornik ustaške politike? Kad se vratio u Hrvatsku također je prodavao „ustašku maglu“, sve do trenutka dok i sam nije uvidio da od toga neće biti ništa, pa se preokrenuo. Sada je veliki zagovornik stavova jednog Mesića, Josipovića, Tomića, Pofuka, Kregara i drugih „pomozbog“ junaka.

Tuđman u Murtićevu ateljeu

U svojim komentarima redovno iznosi laži i poluistine, koje mogu dokazati samo takvi kakav je i sam. Citira neki izmišljeni razgovor Mire Šuvar s Edom Murtićem, u kojem ovaj lijevi likovni umjetnik tobože prepričava kako je Tuđman došao prije izbora 1990. u njegov atelje i oduševljeno počeo pričati: „Da hrvatski narod krvlju mora dobiti svoju državu, da ćemo mi (on s HDZ-om) napraviti ono što Ante Pavelić nije uspio napraviti 1941. godine, da će 50 posto Srba morati spakirati kofere i odseliti, a ostalih 50 posto ili postati Hrvati ili nestati!“

A zapravo je bilo obrnuto. Srbi su tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata ubijali i tjerali Hrvate iz njihova ognjišta, dok je Tuđman i prije Vojno-redarstvene operacije Oluja pozivao Srbe da ostanu. Koliki su samo amnestirani?

Pilsel, inače, sebe naziva „neovisnim“ novinarom, pa kaže da je svojedobno „Tuđman urlao na opoziciju i na nas neovisne novinare koje je mrzio iz dna duše“.

Kakav diletant, kakav literarni lažov!

Tuđman nikada nije na takve “urlao“ i „mrzio“ ih jer ih nije ni poznavao!

Pilsel i slični tek sada sebi daju važnost koju nikada nisu imali! T

9 komentara

Uskoči u raspravu
 1. ndh
  #1 ndh 14 prosinca, 2017, 12:29

  udbaš parekselans!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. veliki
  #2 veliki 14 prosinca, 2017, 10:09

  svima je pametnim jasno da taj KARLOS je radio i radi za udbaše,on je antiteza štiru kojega želi ovim putem uništiti,zato malo,malo ide u beograd u udbašku arhivu i kopa o svima hrvatima koji su otišli u pampas-gaoče..

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Tonin
  #3 Tonin 13 prosinca, 2017, 16:09

  Ako ne možeš napisati nešto kvalitetno a bolesno ti treba medijska pozornost onda se samo učlaniš u pokret: Posipanje pepelom, i Pljuni u pijat iz kog jedeš, a i tu se konkurencija zaoštrava.
  Nikola Šimić Tonin

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Velebit
  #4 Velebit 13 prosinca, 2017, 09:00

  Dali ima iko normalan u Hrvatskoj vladi??????

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Black Jack
  #5 Black Jack 13 prosinca, 2017, 00:50

  Pilsel je čovjek koji mlati svoj Pinsel po šovinističkim medijama koji ga plaćaju da se iz argentinske đungle vratio u civilizaciju Europe.
  Nije on kriv šta radi.
  Kod Freuda su staljin, hitler i tito u beću bili na brifingu.

  Dobro to je druga prića.
  Ali ako ne uspiješ se uhljebiti u politiku onda ideš u novinare.
  Uvijek se isplati srati da netko krši ljudska prava.
  Mi Hrvati imamo ljubomorce koji su ljubomorni na naš izum demokracije, pa prek Tesle do Vranjičića.

  Takvi će uvijek srati po nama da kršimo ljudska prava.
  Amerikanci temelj rasizma se jebati Hrvate da su nacionalisti i da se krše ljudske prava.
  Svaka izjava se masno plaća i tako judine škude žive!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. antiantifa
  #6 antiantifa 12 prosinca, 2017, 23:08

  Ima li ITKO od ljevičara a da nije retardiran?Ima li ITKO u ovoj državi u Nastojanju da takve likove stavi tamo kamo pripadaju a ne da ih gledamo na tv u redovitim planiranim ciklusima kao da mi neznamo što je tifus i kako se manifestira.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Kludije
  #7 Kludije 12 prosinca, 2017, 20:59

  Je li to onaj yusipovićev analitičar-idiot ili njegove drugarice četnikuše đujić? Sjeća li se nacistička bitanga što je radio u Argentini, zna li Tomislava Frkovića, bivšega prijatelja iz dinastije NDH-ministara, zna li da je sinagoga vjerski objekt živućih i umrlih vjernika židovske vjere…Ništa taj idiot ne zna, ali ni glupa tuka nina obuljen, slavna komunistička ministrica kulture s hrvojem hribarom…

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Kiko
  #8 Kiko 12 prosinca, 2017, 20:07

  Stvarno, tko je taj pilsel?

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Iz Hrvatskoga sabora
  #9 Iz Hrvatskoga sabora 12 prosinca, 2017, 09:15

  Pa tkoje taj Pilsel? U kojoj drzavi on zivi .Dije Hrvatska vlada da pusti jednoga ludaka da blati Hrvatsku i njen narod.Za koga radi taj agent Pilsel da imamo pravu vladu on bi bio davno u ludnici.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code