TEMATSKI PARTIJI U MAKARANSKOJ MAKARANI

TEMATSKI PARTIJI U MAKARANSKOJ MAKARANI

4. kolovoza, 2017.

 

Glazbeni White party spektakl oduševio je brojne goste Makarske rivijere. Performeri su posebno za ovu prigodu pristigli iz brojnih svjetskih party destinacija kako bi u Makarana beach klubu pokazali svoje plesne i akrobatske vještine. Ljepota pokreta u jednom od najpopularnijih beach klubova Jadrana u potpunosti je došla do izražaja i malo koga ostavila ravnodušnim.

Kostimi za White party izrađuju se mjesecima. Svaki se detalj pomno bira, njime se ukrašava finalni kostim u kojem performeri izvode zahtjevne točke.

Tematski partiji u Makarni se održavaju gotovo svakog vikenda. Od kad je otvorena ova dnevno – noćna oaza ne prestaje privlačiti brojne posjetitelje željne dnevnog uživanja i veselih noćnih provoda. Dizajnerski je osmišljena za nezaboravna ljetna višeosjetilna iskustva. Prekrasan prostor koji krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, vrhunski glazbeno program, scenski nastupi umjetnika raznih plesnih disciplina te očaravajuća produkcija po najmodernijim svjetskim trendovima obećaju još brojne nezaboravne trenutke tijekom ljetnih mjeseci. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code