Telegraf u ćeliji Kristijana Golubovića: Voli da švrlja, nokautirao Đuraškovića

Telegraf u ćeliji Kristijana Golubovića: Voli da švrlja, nokautirao Đuraškovića

1. kolovoza, 2013.

news-2013-Juli-Kristijan Golubovic copy 845631799

BEOGRAD – Kristijan Golubović u Centralnom zatvoru čeka presudu, a tokom boravka u CZ-u ekipa “Telegrafa” zavirila je iza rešetaka gdje su boravili Legija, Mišković, Joca Amsterdam i drugi, a zatekli smo i nekoliko predmeta s Kristijanovim potpisom.

Kako smo se uvjerili, Golubović voli da švrlja po predmetima, pa je tako jednu od klupa u blizini svoje ćelije, u kojoj osim kreveta, ormarića, novog mokrog čvora i plazma televizora nema ničeg drugog, “ukrasio” svojim potpisom.

Prema tvrdnjama Tužilaštva, Kristijan Golubović je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kad je policija prilikom hapšenja zaplijenila 125 grama heroina.

Kristijan je poslije spektakularnog hapšenja ispred Crkve Svetog Marka u pritvoru od 16. januara 2010.

Kristijan je negirao da je dilovao drogu u crkvi.

– Iz Crkve Svetog Marka sam 1998. otišao na Kosovo i vratio se u komi. Nisam ni znao kako se trguje drogom, u zatvoru sam saznao kako to rade profesionalci. Tamo sam završio fakultet života – ispričao je Golubović na suđenju.

Zbog sumnji da je htio da bježi, suđenje je nastavljeno u Centralnom zatvoru.

Milanka Golubović, majka Kristijana Golubovića, požalila se na loš tretman koji njen sin ima.

– Suđenje mom sinu podseća na cirkus. U njegovoj pratnji je po desetak specijalaca s “fantomkama”, zatamnjeni džipovi s rotacijama, blokiraju se ulice i pravi se akcioni film. Sve zbog nekakve promocije suđenja i kazne koja bi trebalo da se izrekne. Podozrevam da će ga sudija osuditi na drakonsku kaznu, a spekuliše se da će biti osuđen na 14 godina, što je van pameti. Za tolikim obezbeđenjem i publicitetom nema nikakve potrebe. Strašno je šta se sve piše i izmišlja u medijima – ističe Milanka Golubović.

Tokom ekskluzivnog intervjuisanja Kristijana Golubovića u zatvoru, on je tvrdio da je “nekontrolisano human”.

Takođe, istakao je da je često predmet šala stražara i robijaša.

– Zezaju me stražari i robijaši da sam mladunče King Konga koje je upalo u kazan sa supernapitkom koji koriste Asteriks i Obeliks – kaže Golubović.

Podsjetimo, Apelacioni sud potvrdio je dio presude kojom je Kristijan osuđen za nedozvoljeno držanje oružja i pravosnažno ga osudio na dvije godine i tri mjeseca zatvora, dok je za drogu naložio novo suđenje, navodeći da “prvostepeni sud nije dao kompletnu i detaljnu analizu dokaza”.

Prije nekoliko dana Kristijan Golubović je nokautirao Mila Đuraškovića, vlasnika “Nibens grupe”.

(Vijesti.ba)

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code