TAMBURAŠKA NOĆ U SAMOBORU

TAMBURAŠKA NOĆ U SAMOBORU

6. lipnja, 2012.

 

Tamburai_Samobor

U organizaciji tamburaškog društva „Ferdo Livadić“,  u subotu 9. lipnja 2012. na Trgu kralja Tomislava, održat će se tradicionalna manifestacija pod nazivom „Tamburaška noć“. U raznolikom programu, koji počinje u 18:00 sati, posjetitelji će moći uživati u folklornim pjesmama, kompozicijama za tamburaške orkestre, starogradskim pjesmama te tamburaškim hitovima novijeg datuma.

U programu sudjeluju, mlađi i stariji tamburaški orkestar „Ferdo Livadić“ pod ravnanjem dirigentica Anamarije Šimić i Petre Vojvodić. Popularni „Ferdići“ nastupaju zajedno s vokalnim ansamblom „Samoborke“ te solistima Đurđicom Pleše i Franjom Sina Gluščićem.

Slijede, tamburaški orkestri Osnovne glazbene škole „Kontesa Dora“  i tamburaško društvo „Dora Pejačević“ iz Našica pod ravnanjem dirigentice Marine Kopri i umjetničkog voditelja Daniela Koprija.

Tamburaški sastavi „Nesanica“ i „Begini“ iz Jastrebarskog nastavit će veselje izvodeći popularne tamburaške pjesme, a zvijezde večeri su „Berde Band“ iz Slavonskog Broda.

Pozivaju se svi ljubitelji tamburaške glazbe da posjete ovaj jedinstveni glazbeni događaj te provedu ugodnu večer uz tamburaše i bogatu ugostiteljsku ponudu. Posjet „Tamburaškoj noći“ je besplatan.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code