TAMARA OBROVAC NA BUNDEKU

TAMARA OBROVAC NA BUNDEKU

5. srpnja, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

 

Vjerna publika programa „Ljetna pozornica Bundek“ svake godine uz jezero uživa u predivnim glazbenim večerima pod zvjezdanim nebom. Ove godine program će početi u četvrtak 7. srpnja kada će publika moći uživati uz zvuke aktualnog albuma Tamara Obrovac Transhistria ensemblea – „Canto Amoroso“ i trajat će sve do 13. srpnja.

Budući da Tamara planira veliki obljetnički koncert krajem godine u Zagrebu, ovo je idealna prilika za sve one koji, 7. srpnja u 21 sat, dođu na Bundek, da besplatno dožive album u njegovoj cijelosti i ljepoti.

Canto Amoroso“ trenutno promoviraju na koncertima diljem regije, a oduševio je i kinesku delegaciju. Sjajne kritike stižu ne samo iz Hrvatske nego iz cijelog svijeta. Album je snimljen u jednom dahu u Artesuono studiju u Udinama u Italiji, a novi glazbeni materijal donosi i novu glazbenu priču, još jedno uzbudljivo i strastveno jazz putovanje Istrom i Mediteranom. Osim na svojoj “domaćoj istarskoj besidi”, na albumu Tamara pjeva i na još nekoliko zanimljivih istarskih dijalekata – istriotskom, istromletačkom i istrorumunjskom. Upravo je na istrorumunjskom napisana i pjesma “Se me ra morta privari” koja je ujedno prvi službeni singl s albuma. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<