29. BOŽIĆ U CIBONI

29. BOŽIĆ U CIBONI

23. prosinca, 2017.

 

 U utorak, 26. prosinca, u 20,00 sati, u KC Dražena Petrovića, Savska 30, održat će se tradicionalni 29. koncert Božić u Ciboni. Prisutne će, kao pokrovitelj, pozdraviti i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Božić u Ciboni i ove će godine okupiti sjajne glazbene umjetnike – soliste, pjevačke zborove i orkestar koji čine najbolji glazbenici Orkestra Kazališta Komedije i Jazz orkestra HRT-a pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.

Nastupit će više od 1.500 izvođača, a božićne pjesme izvodit će – Agape, Alen Hržica, Bojan Jambrošić, Bruno Krajcar, Gelato Sisters, Irma Dragičević, Ivan Šimatović, Lana Kos, Leon Košavić, Magdalena Bačanek, Marija Kuhar Šoša, Martina Zadro, Mia Dimšić, Mirko Švenda Žiga, Neno Belan, Nina Kraljić, Stjepan Hauser, Trio harfi Ćiković, Vanda Winter i Zsa-Zsa.

Na ovogodišnjem koncertu koji počinje u 20 sati nastupit će i Zvjezdice te brojni zborovi, KUD-ovi i klape koji će kroz pjesmu pokazati kako se njeguje bogata božićna tradicija u Hrvatskoj. Ove godine, koja je u Hrvatskoj posvećena Svetom Josipu, u Ciboni će ozračje biti upravo tom svecu u čast. Stoga su nam dobro došli svi Josipi i Josipe, zborovi iz različitih dijelova Hrvatske i zemalja gdje Hrvati žive –osobito posvećeni Svetom Josipu. Program koncerta uvod je u 2018. godinu koju su Europski parlament i Vijeće Europske unije proglasili – Europskom godinom kulturne baštine. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code