STVARNO SMO MI HRVATI BUDALE

STVARNO SMO MI HRVATI BUDALE

11. listopada, 2015.

505550_051604c2_f
Ako je istina ovo što su o robijaškim mjesecima Dragana Vasiljkovića u Splitu objavili mediji onda mi Hrvati nismo za drugo nego da nas Srbi i dalje „ponižavaju i gaze“, jer se jednostavno ponašamo kao kukavice. Po kojem to zakonu jedan istinski ratni zločinac može imati takav luksuz, kao da je došao u Hrvatsku na ljetovanje, a ne u zatvor? Kad je hrvatski branitelj, nevino osuđeni, Veljko Marić godinama bio u srpskim logorima, tamo su ga tretirali kao „životinju“

Napisao: Mladen Pavković

Jedan od najvećih ratnih zločinaca Dragan Vasiljković, zvani „Kapetan Dragan“, ako je istina ono što ovih dana pišu hrvatski i srpski mediji, uživa kao „car“ u splitskom zatvoru, dok se prema hrvatskim braniteljima, koji se također nalaze na robiji, navodno postupa (blago rečeno) vrlo strogo, iako je većina od njih strpana u zatvor, samo da se pokaže svijetu, odnosno raznim teršeličkama i pupovcima da je u srpskoj i inoj agresiji na Republiku Hrvatsku bilo zločina na jednoj i drugoj strani.

23 vrste voća

Mediji izvještavaju da Vasiljković ovako opisuje uvjete u splitskom zatvoru, gdje je stigao nakon dugogodišnjeg natezanja između Hrvatske i Australije, koja ga je i uhitila kao „malog Hitlera“:
„Ne drže me u klasičnoj ćeliji već u sobi od 27 kvadrata u kojoj je u odvojenom dijelu pristojan sanitetski čvor i ne razlikuje se od onih u boljim kućama na Zapadu. U sobi imam veliki radni stol, TV od 55 cm, pravi krevet sa novim madracem, ormar i veliki prozor s puno dnevnog svjetla. Što se tiče hrane, svaki dan je domaća kuhinja i još nisam dobio hranu, a da nisam uživao u njoj. Svaki drugi-treći dan upravitelj, njegov zamjenik ili načelnik nasamo sa mnom razgovaraju krajnje opušteno i uvijek tri ista pitanja: „Treba li vam nešto? Kako vas osoblje tretira? Imate li ikakvih primjedbi?“ Izdvojen sam od kriminalaca i jedino imam kontakt s osobljem, koje me tretira kao susjeda. Ni jednom me nisu vezali u zatvoru do sada, niti pretresli, jednostavno su me razoružali svojim ponašanjem, a pripremio sam se na sasvim suprotno“ – napisao je Vasiljković.
Uz to je dodao da mu je zdravstveno stanje više nego dobro te da u zatvorskoj kantini može kupiti 23 vrste voća.
Što bi na ovo rekle, da mogu, brojne nevine hrvatske žrtve, koje je ovaj monstrum ubio, masakrirao ili jednostavno dao pogubiti? Što na sve to kažu hrvatski branitelji koji su po hrvatskim zatvorima?

Luksuz za istinskog ratnog zločinca

Ako je istina ovo što su o njegovim robijaškim mjesecima u Splitu objavili mediji onda mi Hrvati nismo za drugo nego da nas Srbi i dalje „ponižavaju i gaze“, jer se jednostavno ponašamo kao kukavice. Po kojem to zakonu jedan istinski ratni zločinac može imati takav luksuz, kao da je došao u Hrvatsku na ljetovanje, a ne u zatvor?
Kad je hrvatski branitelj, nevino osuđeni, Veljko Marić godinama bio u srpskim logorima, tamo su ga tretirali kao „životinju“, a slično su prošli i prolaze drugi Hrvati koji se nađu u njihovim gulazima.
Stoga je ovo o čemu pišu mediji za Vasiljkovića ravno dolasku „Amerikanaca na Mjesec!“.
No, ako su ovo pročitale razne teršeličke, pusići, pupovci, stanimirovići i ostali pomozbog junaci, „branitelji“ i „borci“ za pravdu i pravicu onda od njih očekujemo da se obrate javnosti i postave pitanje – Kako je to moguće? (Bez obzira što je navodno riječ o njihovu „kadru“).
Također tražimo da se u svezi ovoga javno oglasi i zatvorska Uprava u Splitu, tim više ako je samo pola od toga istina onda se zasigurno mrtvi hrvatski branitelji i civili okreću u grobu!
No, kako bilo da bilo, za to se nismo borili!T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 13 listopada, 2015, 05:56

  Sve pishe u tekstu
  ==================
  Crno bijelo u bojama
  ==================
  Iz sve te budalashtine
  ==================
  I mrtvi bi skuzhili
  ==================
  SVE je to
  ==================
  REMEKDJELO KPJ
  ==================
  UDBa KOS
  ==================
  Sitnozubci partije
  ==================
  Neokomunisti
  ==================
  Uvenula generacija
  ==================
  Sva ta bijeda duha i morala
  ==================
  Sve su to, zajedno sa
  ==================
  SDPHDZ plus sateliti
  ==================
  Lutkice na zhichicama
  ==================
  Dijalektichkog materijalizma
  ==================
  Okrutne machehe KPJ

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code