STRANKA ZA GRAD: SOLIDARNOST, A NE ZIDOVI

STRANKA ZA GRAD: SOLIDARNOST, A NE ZIDOVI

21. rujna, 2015.

crveni-kriz-izbjeglice

Stranka ZA GRAD uključuje se aktivno u prikupljanje pomoći za izbjeglice koje iz ratom i sukobima zahvaćenih bliskoistočnih područja pristižu u Hrvatsku organizacijom humanitarnog Društvenog dućana. Potrepštine će se prikupljati u narednom tjednu, od 21. do 25. rujna, na više različitih lokacija u Zagrebu te u uredu Stranke u Jurkovićevoj 17 radnim danom od 12h – 15h i od 16h – 19h.

U nastavku, na priloženom linku možete pronaći raspored štandova našeg humanitarnog Društvenog dućana i popis potrebnih stvari i namirnica koje možete donijeti na neki od štandova ili u naš ured u Jurkovićevoj.

Stranka ZA GRAD je i prošle godine, kada su regiju zadesile velike poplave, otvorila vrata svojeg ureda za prikupljanje pomoći unesrećenima i onima koji su ostali bez svojih domova. Članovi i volonteri Stranke svakodnevno su primali, pakirali i otpremali stvari i namirnice koje su neumorno donosili građanke i građani velikog srca.

Vođeni solidarnošću kao jednom od naših temeljnih vrijednosti, nismo mogli ignorirati nevolje ljudi iz područja zahvaćenih prošlogodišnjim poplavama, a nećemo ni sada kada se Europa suočava s ozbiljnom izbjegličkom krizom.

Pored suosjećanja koje u svima nama pobuđuje pogled na nepregledne kolone nesretnih izbjeglica koje prvenstveno čine ljudi, a tek onda pripadnici različitih nacija, kultura, jezika ili vjeroispovijesti, osjećamo i odgovornost. Odgovornost da u što većoj mjeri olakšamo njihov težak i dugotrajan put do željenog odredišta.

Ovom prilikom pozivamo sve da još jednom pokažu ljudskost doniranjem potrebnih stvari, neovisno o količini, jer mjera veličine u ovom slučaju nije u kvantiteti nego u samom činu.

Isto tako, pozivamo i one koji žele dati svoj doprinos volontiranjem u našem uredu, na štandovima Društvenog dućana te prijevozom stvari do lokacija na kojima se izbjeglice nalaze. Možete nam se javiti na [email protected], facebook stranicu ili na 095 8854 801. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code