STRANKA NOVA HRVATSKA ZALAŽE SE DA SVAKI HRVAT MOŽE 15 DANA BITI NA MORU

STRANKA NOVA HRVATSKA ZALAŽE SE DA SVAKI HRVAT MOŽE 15 DANA BITI NA MORU

15. studenoga, 2011.

Botica_i_Roko-2

Zalažemo se za ponositu suverenu samostalnu nezavisnu državu.  Kažu da imamo najbolju vojsku, ona je obranila državu ali neka ostvari i drugi cilj. Najprije treba stvoriti uvjete za povećanje nataliteta koji će povećavati broj stanovnika.

1 ) Protiv smo ulaska Hrvatske u EU. Hrvatsku povezati sa Europom, tako da Europljani ne bi mogli kupovati naša poljoprivredna zemljišta, kao ni građevinska, ni po principu reciprociteta. Ako Hrvatska uđe u EU biti će likvidirana, a  narod poklan. Sjetite se kako je prošla ulaskom u Jugoslaviju.

2) Smatrati vlast od 1992 nelegalnom. Smatrati, jer je tada izmijenjen izborni zakon, kako bi se izbori ukrali. Zabraniti zastupnicima izabranim na taj način da se tako predstavljaju.

3) Kaznite one koji su takve izbore organizirali, a provesti lustraciju koji su izabrani na taj način.

Uspostaviti pravu i pravednu državu, to sada nije u tragovima.

3) Hrvatsku privatizaciju smatrati smišljenom pljačkom narod i država, da oni postanu bogataši i aristokracija, a mi da postanemo najveća bijeda i sirotinja na svijetu. Smatramo da je privatizacija agresija na hrvatski narod djelo zločinaca i hrvatskih zločinačkih umova.

4) Poništiti rezultate privatizacije, sve vratiti u društveno vlasništvo što nije plaćeno u realnoj vrijednosti od  donošenja hrvatskog zakona o pretvorbi društvenih poduzeća.

5) Podijeliti imovinu građanima zavisno od godina staža i visini plaće, Tako da se najprije namire  oni stariji.

6) Dio vraćene imovine, ako bude potrebno, ostaviti za prodaju, iako mislimo da neće trebati ako se usvoji program koji će se predložiti.

7) Svaki Hrvat može ići na more najmanje 15 dan ako to želi, nemamo  more da bi se samo stranci u njemu kupali.

Cilj je:

Da hrvatska bude zemlja sretnih ljudi, gdje će najveći bogataš biti ponizan prema Bogu, narodu i „čovjeku“ i gdje će najveći siromah moći plaćati svoje normalne obveze i biti sretan. Ovo se može ostvariti odmah! T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. boss
  #1 boss 19 studenoga, 2011, 16:31

  ppRoka Šikića jeopasno s nekim slikati, za par mjeseci neće pričati s tim čovjekom, pa će se buniti što on ima s tim. Razišao se s HSP-om, Pernarom, Petričićem i sada Boticom.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. miki
  #2 miki 19 studenoga, 2011, 13:21

  Ne ti propadaš, njeki dan si se slikao s tim čovjekom, a sad tvrdiš da ništa nema veze jedno s drugim. Da li ti je palo napamet da je čovjek koji je s tobom na slici možda poslao taj tekst traljavi političaru

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Traljav članak
  #3 Traljav članak 19 studenoga, 2011, 09:54

  Ova slika nema veze s tekstom. Ili tekst nema veze sa slikom. Na slici se nalaze jedni ljudi, a u članku se spominju drugi.

  Novinarska struka očito propada.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code