STIŽE LI ZAKON VATRENIH ULICA?

STIŽE LI ZAKON VATRENIH ULICA?

23. kolovoza, 2014.

 

NASLOVNA FOTO Peđa Grbin

Vlast osjeća da više ne drži konce u svojim rukama

 

Piše: Igor Drenjančević

Naš narod je počeo primjenjivati švicarski sustav demokracije i rušenje samovolje vladajuće elite – referendumom. Mediji uglavnom ignoriranjem referenduma pomažu vladajućima, ali narod sve više priznaje ovaj oblik nenasilne demokracije. Hrvati prije, nego neki drugi veliki narodi, spoznaju referendum kao bolje rješenje od demonstracija. Za razliku od Japanaca, koji su ekstremnim skupinama napadali Korejance u Tokiju kako bi opravdali probleme u ekonomiji, Hrvati tiho grade svoj put demokracije – referendumima. Bez krvi, bez napada na druge nacije, bez napada na državne institucije. Možda ovaj narod nije tako naivan i inertan kako ga mediji žele prekrstiti. 

PORUKE GRAĐANSKIH NEMIRA

Ove i prošle godine vidjeli smo puno nasilja na ulicama. Iako je prošla godina bila godinom prosvjeda; deseci tisuća radnika izašli su na ulice Španjolske i Portugala u masovnom prosvjedu u sklopu borbe protiv mjera štednje. Na ulicama Madrida nalazilo se oko 50 tisuća ljudi, dok se u susjednom Portugalu okupilo i preko 150 tisuća ljudi u Francuskoj u jednom danu dalo je Olandu do znanja da ne radi dobro, u Brazilu je izašlo na ulice oko 200 tisuća ljudi, jer su dignute cijene prijevoza, potrošen novac za Svjetsko nogometno prvenstvo, a država ima loše uvjete za zdravstveno zbrinjavanje bolesnika i naravno zbog korupcije. Bilanca je 200 ozljeđenih osoba. Nemire u Grčkoj pratili smo mjesecima prošle godine, razlog prezaduženosti Grčke, 110 milijardi eura je već ubrizgano preko EU-e i MMF-a u Grčko gospodarstvo, 12 milijardi je dobiveno u srpnju prošle godine, ali demonstracije nisu prestajale. Razlog – korupcija. Naš narod je uvidio da demonstracije ne rješavaju ništa, što je pokazala i slovenska policija prošle godine, lupajući po leđima naroda.

U Engleskoj je 1947. godine Crown Proceedings Act ukinuo imunitet države (Krune), taj zakon nije odredio posebna pravila o odgovornosti države, već je dopustio primjenu općih pravila o odgovornosti na određene slučajeve prouzrokovanja štete djelatnošću državnih tijela. To su tri grupe slučajeva:

1. Odgovornost države za radnje svojih službenika ili predstavnika, kao poslodavca za svoje radnike, prema općim pravilima common lawa,

2. Odgovornost za povrede prava vlasništva, prava na posjed i posebnih obveza posjednika nekretnine da osigura treće osobe od opasnosti i štete,

3. odgovornost za povrede zakonskih obveza.

Za svaku štetu koja proizađe iz redovitog ili izvanrednog djelovanja javnih službi, u španjolskom je pravu Ustavom propisana objektivna odgovornost državnih tijela. Da bi sud ustanovio odgovornost državnih tijela, tužitelj mora dokazati uzročnu povezanost između radnje javne službe i pretrpljene štete.

REFERENDUMOM PROTIV KORUMPIRANE VLASTI

Kod nas vidimo da državna tijela prolaze nekažnjeno za ogromne propuste u svome radu. Izmišljaju se državne komisije koje uvijek izlaze na teren i štite korupciju u državi. Odgovori naših komisija su uvijek isti, da je sve u skladu sa zakonom. Tako je i pad zadnjeg MiG-a pokazao apsurd naše neodgovornosti. Nitko nije stradao ne zbog dobrog rada ministarstva obrane, već zbog visoke profesionalnosti pilota pojedinca. Što bi se dogodilo da je pilot poginuo i spalio dvije do tri kuće, te stanare u njima? Kako neka inspekcija u ministarstvu može izjaviti da je takvo stanje u redu? Zaključak jasan, narod više ne vjeruje takvim institucijama i okreće se referendumu. On se pokazao vrlo učinkovit do sada u borbi protiv tzv. parlametarne demokracije. Demokracije koja znači dizanje ruke kako gazda Milanović kaže i izglasavanje zakona kako vlada želi, a mnogi uopće nisu u skladu sa ustavom.

Vlast je osjetila da više ne drži konce u svojim rukama, da bi pojedinci ostvarili privatni interes i kako  je referendum vrlo opasno oružje u rukama naroda. Hrvatska je počela koristiti referendum protiv korumpirane vlasti, sudaca i policajaca. Vlast se pokazala lukava i želi promijeniti uvjete sadašnjeg referenduma, čak i lokacije, odlučila je referendum smjestiti u svoje prostorije, tako napraviti pritisak na javnost, kao i onemogućiti  mnogima težeg materijalnog položaja; da ne izađu na referendum. 

Pogledajmo kako je to u Švicarskoj; postoje dvije vrste referenduma, fakultativni i obavezni. Fakultativni referndum iziskuje 50 tisuća potpisa građana ili potvrdu u osam kantona u roku od sto dana. Uglavnom ta vrsta referenduma je vezana uz neku odluku, zakon ili ugovor. Onaj obavezni referendum se odnosi ustavnim amandmanima ili pridruživanje nekoj međunarodnoj organizaciji. U Švicarskoj su referendumi 3 – 4 puta godišnje. Vezani su najčešće oni bitni uz izbore, a ako su van izbora, pobude od 20 – 30 posto javnosti. I to je otkrila naša vlast kao dobar odgovor za zaštitu svojeg interesa. Smanjiti interes javnosti, a korupcijom i ignoriranjem u medijima želi otupiti oštricu narodnog mišljenja.

2 foto

PEĐA GRBIN – SDPEOVA VERZIJA ŠEKSA

Kod nas su referendumi pobuđivali puno veći interes javnosti od  protesta, pa čak i oni koji nisu skupili dovoljan broj potpisa. Naš prag od pola milijuna potpisa za referendum je velika prepreka neposrednoj demokraciji, na ovako mali broj stanovnika, dok želja za kontrolu istog u državnim prostorijama govori, da se čini baš sve da osobe poput Peđe Grbina glume gubernatora. 

Već smo ustanovili da je za vrijeme Franje Tahija bilo manje davanja nego danas, Hrvati su zaključili i kako demonstracije u svijetu nisu donijele dobro, već samo pendrek po leđima onih, koji plaćaju pendreklije, pa su krenuli mirnim putem, putem referenduma. I vlast to želi spriječiti. Što to u biti znači, a javnost ne primjećuje?

Mirni put jednog mirnog naroda vlast želi pretvoriti u sukob i nasilje. Vlast promjenom zakona o referendumu tjera narod na ulicu i zapravo otvara proces krvoprolića. Jednostavno rečeno Peđa Grbin i ekipa oko njega stvaraju uvjete za građansku pobunu na ulici, sa naznakama građanskog rata, jer žele svesti referendum na minorno djelovanje javnosti. I to je strašno da javnost ne prepoznaje. Ova vlast nas je bacila u EU nespremnima, bez industrije i gospodarstva općenito, a kad narod želi osujetiti porobljavanje, vlast mu zaoštrava uvjete referenduma. Sukob na ulici je prema tome ponašanju vlasti jedini način borbe protiv loših zakona i korupcije. Vlast je odlučila na ulici se obračunati sa narodom, kojeg je godinama krala i ponižavala. 

Vlast je odlučila i fizički uništiti narod preko svojih odnarođenih institucija. T

 

 

23 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Analist
  #1 Analist 27 kolovoza, 2014, 09:24

  Ovi izljevi autentične srbobolje ‘Lale iz Sente’ dobar su primjer srbijanske filozofije suživota: vrlo skromne naobrazbe, sklon mitomaniji, on bi htio voditi dijalog s daleko sposobnijim od sebe. No, ipak ima mjesta napomeni njemu namijenjenoj, ako Lala nije i budala: ‘Budala je ona napasna osoba koja sipa kritike i dijeli savjete pametnijem od sebe u stvarima koje budala ne zna pa ni ne razumije. Umjesto da uči od pametnijih, on ih blati, pljuje i nastoji – učiniti ravnima njemu. I što više na tome insistira, sve je jasnije s kime imamio posla – s učenikom Vojislava Šešelja – dioktora marksizma koji manje djeluje, kao i ovaj Lala, kao četnik a više ikao početnjik, po onoj Zmaja Jove Jovanovića: Mnogo hteo, mnogo započeo, čas samrtni njega je omeo.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Psihoterapeut
  #2 Psihoterapeut 27 kolovoza, 2014, 08:47

  Uz nepoznate zajedničke fotografije Broza i Tuđmana donosimo esej o odnosu prvog hrvatskog predsjednika prema političkom djelovanju vođe SFRJ Živjela sovjetska Hrvatska”. Kerestinečki zatvorenici na zid su ćelije urezali natpis “Živjela sovjetska Hrvatska”, s velikom mi je strašću i poštovanjem govorio dr. Franjo Tuđman pri jednom od naših prvih susreta, u proljeće 1989., u njegovoj kući u Nazorovoj ulici. Ta anegdota, koja je toliko neodoljiva da sam je već nekoliko puta morao koristiti u tekstovima o Tuđmanovu odnosu prema hrvatskom komunističkom pokretu, spada, zapravo, među one simbole Tuđmanovih političkih i svjetonazorskih uvjerenja koja su dubinski oblikovala ideologiju i politiku njegove Hrvatske demokratske zajednice. A u središtu tih uvjerenja svakako se nalazi Josip Broz Tito. U podrumu u Ulici Franje Račkoga(?) u Zagrebu 1941. Cesarec krvavim prstom na podrumskom zidu piše: “Živjela sovjetska Hrvatska!” Ne piše sovjetska Jugoslavija, nego sovjetska Hrvatska!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Psihijatar
  #3 Psihijatar 26 kolovoza, 2014, 06:20

  A tebe čeka ludara, … mada sam uvjeren da se iz ludare i javljaš.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Peki
  #4 Peki 26 kolovoza, 2014, 05:16

  [quote name=”LALA iz Sente”]Sin pok. Franje Tuđmana M iroslav Tuđman također KLOVN,na oca svoga Miroslav Tuđman ovoga puta na kvadrat jer neshvatajući predhodne igra budala kojih je bio aktivni sudionik njegov otac također je sebi dopustio počevši u očevo vrijeme, učiniti se “stručnjakom” koji rukovodi kvazii tajnim službama RH naravno pod potpunom kontrolom nas iz SDBa sadašnjim BIA.e i FSB.a.Da se mene pitalo isto bih njega birao jer ako nešta hoćeš maskirati tada uguraj budaletinu nestručnu koja pati od kvazi profesorskog autoriteta ,poduprta svojim ocem KOLOVNOM i ista budaletina namjerom očuvanja svojih pozicija činiti će što ti volja.Reko već hrvatu izvuci hrpu EVRA i činiti e što ti volja……[/quote]
  U što ste vi Srbi pametni,samo vas prebacila pamet

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. LALA iz Sente
  #5 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 20:49

  NEW WORLD ORDER live in Croatia.! ! ! SVI VI KOJI OBNAŠATE NAJVIŠE FUNKCIJE I ZAVARAVATE SEBE DA JESTE BESMRTNI I SVEMOĆNI A NA NAČIN POK. FRANJE TUĐMANA NISTE DOSTOJNI SE SUPROSTAVITI MASONSKIM LOŽAMA KOJE ODUVIJEK KROJE I KROJITI ĆE SUDBINU EUROPE I ŠIRE.GLORIA UNITET STATES OF AMERICA ,GLORIA NEW WORLD ORDER……..GLORIA PRESIDENT OF UNITET STATES OF AMERICA BARAC OBAMA ……!….Ostali robovi novog svijetskog poretka čeka vas svih GELESEMIUM ELEGANS…….!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. LALA iz Sente
  #6 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 20:34

  Predlažem vama ustaškim bojovnicima da exhumišete posmrtne ostatke vašega i našega generala Franje Tuđmana i kunem vam se da ako bilo koji deo njegove kosti podvrgnete radiološkom ispitivanju ustanoviti ćete ozračenost iznad max dopuštene razine i to nakon četvrt decenija iza crkavanja istoga generala poradi kojega su vam stradali vaši najbolji sinovi da bi general otkupio otetu židovsku .TKO JE NJEGA NA SMRT OZRAČIO TO VAM JE VALJDA SVIMA JASNO.HAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! ?PREDLAŽEM VAM PATOLOGINJU DR. RENATU DOBI IZ OPATIJE ONA JE NAIME NEOVISNA OD BILO KAKVE POLITIKE I UTJECAJA…….Tko je od vas slijedeći …..!!!!GELESEMIUM ili ozračivanje iili AIDS na hitnoj poput onog predsjednika sabora ŠPREMA ….HAHAHAHAHA….!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. LALA iz Sente
  #7 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 20:24

  O pijancu vladimiru Šeksu da dovršim ,on je naime konzumisao opisanu bilju u manjim količinama ,podmetnuto naravno, i tako je između ostalog elimisan iz politike u onom smislu i načinu kako je krenuo biti disident naše službe za koju je celi život radio,.Ipak u krvne sudove tada mu je uveren jesam uštrcan čip kojega nitko na svetu nemože da identifikuje.Jedan KLICK iz daleke USA i zbogom Vado baš poput Franje Tuđmana i Alije izetbegovića i Vožda Miloševića ….NATO je napao Srbiju …malo morgen svima koji u viđeno veruju…..HAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHH….!

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. LALA iz Sente
  #8 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 19:47

  Naravno broj telefona autora ovih tekstova transparentan je onima koji vreme gube u glavnoj zgradi ustaške vojnice na Črnomercu u Zagrebu te isti sada vrlo dobro znaju tko je autor ovih textova.No ako isti neznaju trebali bi znati da je autor ovih textova kao vrhunski expert za tajne misuje UDBe i KOS.a trebao biti prisutan pri instalaciji njihovog kompjuterskog sistema Watson x analisys uz njihovog prvog “ustaškog “ravnatelja gospodina Ivana Bakote koji je po tadašnjem nalogu SDBa sadašnje BIAe “obvezatan” dostaviti toj svojoj matičnoj službi republike Srbije sve što se je tamo i na koji način desilo.Elem ti svih tajnih hrvatskih službi koje nit znaju tko su a nit to da oni ustvari rade za srpsku BIA.e.IMa da im pošaljemo sve tonske snimke što oni o srbima tamo polemišu.Ima sram da ih bude da ih promptno MI vidimo i čujemo a ko bajagi njih štiti nato…HAHAHAHAHAHAH…….!

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. LALA iz Sente
  #9 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 18:11

  Šef riječkog županijskog suda sin je oca našeg UDBA ša Vlade porijeklom iz riječkog predgrađa Sušačke Drage koji je od momenta “stasanja “ustaške tvorevine Republike Hrvatske postavljen i instrruiran po našim tajnim službama i kojega zbog njegovih ličnih navika i sklonosti držimo pod kontrolom moralno i materijalno.Njega na uzdi drži i HDZ putem novo instliranih Karamarkovih pulena koji su pak tamo pod potpunom kontrolom SDP a sukladno nepisanom tajnom sporazumu između te dvije stranke a Karamarko je njihov novo instalirani KLOVN a na štetu vas koji jeste u HDZ.u kao i PGS..Veljka Miškulina sponzorira moralno i debelo financijski a po našim uputama i instrukcijama nekadašnji stražni sudac toga suda još iz SFRJ kontinuirano uvijek aktivan .Veljko Miškulin samo je lutka na koncu srpke tajne službe BIA.e

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. LALA iz Sente
  #10 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 17:42

  Na početak ima sada da se vratim, na znanje i ravnanje svima u hrvatskoj, pogotovu svim tajnim službama ,da ih ne navodim,koje jesu pod našom kontrolom dakle BIA.e ,mi vas stasali jesmo i mi vas pod kontrolom držimo.GLEDE ubojstava nedokazanih proverite marginu ” PETER PAN” iz Opatije vlasnika agencije koji je netom kupljenim novim Mercedesom stradao sa istim kolima vraćajući se u Hrvatsku te je preleteo izvan ceste pri brzini od cca 200 KM//Č …slučajno…malo morgen !?! .Slučaj zaključen bez ičeg sumljivog i spornog.Naravno držimo pod kontrolom riječkog šefa županijskog suda Veljka Miškulina kojega je otac Vlado Miškulin bio naš dugogodišnji radnik .

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. LALA iz Sente
  #11 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 17:15

  Ginekolog lički ministar od PIZDE u ustaškoj vladi igro se je poštara i digo 70 tisuć EVRA sebi vilu sa bazemom u Lici da dovrši.No puko kupljeni portaparoli i izneo delo na videlo.Ginekolog nebud lien potkuopio popa katoličkog da mu svedoči da nije on sebi paru uzeo već da je za Rimskoga Papu lovu u keš đepu nosio.Bem ti poštara ginekologa u današnja vremena kada inovčane doznake idu strogo elektronskim putem.KARAMARKO sjebo ginekologa na istu foru no ginekolog za jaja Karamarka već predhdno uhvatio je i sada je status QUO.Ima nas koji jesmo OSMANI privodili i to prije triest lijeta no još smo aktivni ….BIA..ionako nam se gospodin Josipović učestalo poklanjati dolazi……

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. LALA iz Sente
  #12 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 17:02

  VLADO ŠEKS… ne zaboravismo tebe i tvojega kuma kojeg smo ti eto vrlo lako smestili .Koliko si bio sudac osječki to si više glup bio naravno na Luku Bebića mislim kuma neretvanskog gusara.Isti je sa ćeri svojom šverco drogu na brodu jebača njenog .Švercao drogu LSD i EXTASY Luka Bebić i sagradio villu i zasadio mandarine na Neretvi.Sjebalo ga srce poput tebe.Glup si i dalje osto ako misliš da je slučajno srce tebe i njega strefilo.Pogledaj rokovnike gde si po i ždero i što si to ždero i pio.Sjebalo ga srce poput tebe.No kćer njegova još nije doputovala o hrvatskom trošku u Indiju jer da kojim slučajem je imali biste dva objedinjena sprovoda.Vlado ,i Bebić iz Kombinata “Neretva”vi mislite da ste zajebali jugo UDBU no napisah vam jasno da se mi ne zajebajemo.kosimo i vašu decu kako nam se svidi.Vlado ,pokoj duši sinu tvome i budućoj smrti kćeri UDBAša Luke Bebića koji je uz ministra ginekologa ličana pokrao LEPU VAŠU.Čuvaj se daklem ginekolog lički……

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. LALA iz Sente
  #13 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 16:33

  Vladimir Šeks na slici gore, podbuhli osječkii nekadašnji sudac i dugogodišnji naš terenski obaveštajac, antihrvat i mrzitelj sveg što ustaški diše,lažljivc i probisvet i kronični alkoholičar kao takav je bio dostojan asistirati polupismenom ranji Tuđmnanu ao mandatar prve ustaške vlade RH .Isti je na lečenju bio u vašem primorju u Opatiji konkretno i 2006. godine.Tom je prilikom njemu ugrađen stent u krvne sudove no lekara hirurga koji ga je operisao nismo moglo dobiti na suradnjuTada smo Vladi poslali u posetu njegovog kolegu robijaša iz Lepoglave koji je uza se imao cijanid koji je trebao ubaciti u sok nakon što Vladislav poždere večeru.Ipak taj lepoglavac ,kolega Šeksov, nije izvršio zadatak i cijanidom likvidirao Šeksa.Nakon toga ovaj je izgubio svu svoju imovinu i dan danas nije svestan što ga zadesi.Šeks,jedna reč i nema te više …pozdrav tvojim pokojnima ,bog da im dušu prosti makar skapali na blo kojem kontinentu makar i u Indiji….VLADO pozdaravlja te služba ……..!

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. LALA iz Sente
  #14 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 16:07

  Sin pok. Franje Tuđmana M iroslav Tuđman također KLOVN,na oca svoga Miroslav Tuđman ovoga puta na kvadrat jer neshvatajući predhodne igra budala kojih je bio aktivni sudionik njegov otac također je sebi dopustio počevši u očevo vrijeme, učiniti se “stručnjakom” koji rukovodi kvazii tajnim službama RH naravno pod potpunom kontrolom nas iz SDBa sadašnjim BIA.e i FSB.a.Da se mene pitalo isto bih njega birao jer ako nešta hoćeš maskirati tada uguraj budaletinu nestručnu koja pati od kvazi profesorskog autoriteta ,poduprta svojim ocem KOLOVNOM i ista budaletina namjerom očuvanja svojih pozicija činiti će što ti volja.Reko već hrvatu izvuci hrpu EVRA i činiti e što ti volja……

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. dr
  #15 dr 25 kolovoza, 2014, 15:51

  njofra je doktoriral kod pok. akademika dalibora brozovića

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. LALA iz Sente
  #16 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 15:50

  Taktikom tajnih službi SFRJ Franjo Tuđman stjeran je u kut kućnoga pritvora i prvenstveno zaslugom Josipa Manilića bio je u 24 časnom strahu u svojem ograničenom kretanju sve do…1989.kada mu je “slučajno” odobren pasoš.Naš sliedeći KLOVN SDB.kvazi hrvat slavonac i također polupismeni kožarski šegrt, u mislima i dan danas srbin Josip Manolić, strahujući za svoje pozicije striktno se držao naputaka 3.ODJELA SDBa iz Beograda i u datome momentu obezbedio Franji PASOŠ čime je za budućnost on postao persona gratis u Franjinim očima .Frano Tuđman polupismeni zagorski kmet iz svoje gluposti neshvatajući da ga time služba iz Beograda sračunato za nešto priprema a što se po operativnim procjenama stručnjaka istih službi uskoro treba početi dešavati nije tada shvatao ništa ,ama baš ništa.

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. LALA iz Sente
  #17 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 15:25

  Franjo Tuđman daklem kao pripremljeni KLOVN,čega je itekako bio svestan,pristao je na sve igre ekspanzione srpske politike a s obzirom na svoju krv pomešanu sa srpskom krvlju činio je našem VOŽDU Miloševiću ustupke koje niti pas na maslu pojeo ne bi Naravno tolerisano mu je da u građanski rat koji je krenuo na vekovnim srpskim teritorijama dovede belosvetske kriminalce poput Ante Rosa i Ante Gotovine koji su našli spas u begstvu, pred robijom na koju su pravomoćno osuđeni,upravo zahvalivši svojoj sretnoj zvezdoi koja im je zasjala Tuđmanovim pozivom.Isti su probisveti osmislili akciju oluja nedaleko Pariza uz asistenciju nekolicine generala i jednoga admirala koje smo iz KOSa JNA infiltrirali u ZNG ,predhodno ideološki osvojivši tzv,ured TZV predsednika RH .O avionskom napadu na banske dvore i “slučajnoj” tuđmanovoj eksivaciji istoga istoga ima da vi pišem.

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. LALA iz Sente
  #18 LALA iz Sente 25 kolovoza, 2014, 15:07

  CURIA LEGIS ! Pojma ti nemaš o Tuđmanu,nemaš pojma o stvaranju države SHS,kao i o obadve Jugoslavije.Državu SHS stvorili su Masoni ,također i NR Jugoslaviju posle nazivanu FNRJ, potom SFRJ.Tuđmana što se tiče njega su,za zlu ne trebalo, već u mladosti predvideli kao budućega KLOVNA, proizveli ga u generala bez ikavog pokrića ,doslovce Tuđman je bio polupismen zagorski kmet, sklon suicidu a to je i sam javno u intervju HTV.u priznao.Nigde u arhivaMa KOS.a nema podataka da je Franjo ikada obranio doktorsku disertaciju.PROVERI AKO MI NE VERUJEŠ.

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. valter
  #19 valter 24 kolovoza, 2014, 09:26

  znao sam da ovaj drug
  voli thompsona ali neznah da voli nosit krunicu

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. CURIA LEGIS
  #20 CURIA LEGIS 23 kolovoza, 2014, 06:44

  Sjetite se da je u ‘Ustavu SRH’ prepisana nedodirljivost vladajuće stanke i njezinig predstavnika na položajima vlasti, a osobito ‘druga Tita’. koji uvijek drži govore a nikad ne kaže šta bi trebalo činiti da se iziđe iz rupe u kojoj se je vrpoljio njegov režim kojeg su pomagali Amerikanci, ali samo da bi i dalje ostali u rupi gdje ih ne vidi drug Staljin.

  Točno te postavke je u ‘Ustav RH’ ugradio Tuđman, a razraduio Mesić pa i Josipović: dirnuti u njih je postalo kažnivo jer, i samo citiranje onog što su oni prije govorli i radili, bilo je kažnjivo kao – ‘nanošenje duševne boli’

  POZOR: Dokle god Hrvatska ne dobije USTAV BANOVINE HRVATSKE koherentan temeljni zakon u omjeru medjunarodnog prava i europskih prasvnih normi, građani Hrvatske si mogu praviti iluzije da će u tom kontinuitetu išta postići osim – vrćenje u krugu udnu crne rupe drugova bez organa (odcvuikanih jaja crvene ptice – UDB-e. a koja sad sliči na vrapsca kanarinca u gajbi) na Pantovčaku.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code