STIPE MESIĆ POSLIJE PADA VUKOVARA ODLIKOVAO OFICIRE JNA

STIPE MESIĆ POSLIJE PADA VUKOVARA ODLIKOVAO OFICIRE JNA

1. kolovoza, 2022.

 

U Službenom vojnom listu od 26. prosinca 1991., dakle nakon što je okupiran Vukovar i kad je tamo ubijeno i protjerano na tisuće Hrvata i kad je zgažena Škabrnja, (!) baš od strane zločinačke JNA kojoj je  on tada bio na čelu, i da ne govorimo dalje, taj i takav Stjepan Mesić u ime Predsjedništva, zajedno sa ratnim zločincem dr. Brankom Kostićem, koji mu je bio zamjenik, potpisuje Ukaze i Odluke iz “oblasti rukovođenja komandovanja oružanih snaga SFRJ“

Piše: Mladen Pavković

Hrvatski narod je čak dva puta birao za predsjednika Republike notornog i žalosnog – Stjepana Mesića, čovjeka koji je i na Haaškom sudu svjedočio protiv prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja hrvatske države Franje Tuđmana.

Stvarno, jesmo li mi normalni narod i je li slučajno sve to što nam se događa?

Ukazi i odluke

Međutim, kad je ovaj čovjek bio na dužnosti predsjednika Predsjedništva SFRJ, kako je objavljeno i u Službenom vojnom listu od 26. prosinca 1991., dakle nakon što je okupiran Vukovar i kad je tamo ubijeno i protjerano na tisuće Hrvata i kad je zgažena Škabrnja, (!) baš od strane zločinačke JNA kojoj je  on tada bio na čelu, i da ne govorimo dalje, taj i takav Stjepan Mesić u ime Predsjedništva, zajedno sa ratnim zločincem dr. Brankom Kostićem, koji mu je bio zamjenik, potpisuje Ukaze i Odluke iz “oblasti rukovođenja komandovanja oružanih snaga SFRJ“!

Dakle, prema tom broju (31) Službenog vojnog lista, Predsjedništvo Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, kojem je predsjedavao Stjepan Mesić, čak 40 pripadnika zločinačke JNA  unaprijedilo je u (veće) činove generala, a svi oni sudjelovali su i u agresiji na Republiku Hrvatsku i BiH!

Evo i njihovih imena. Dragutin Đuričković, Matej Anđelković, Đorđe Zvicer, Slobodan Bojić, Milovan Bojović, Nedeljko Čopić, Geza Farkaš, Milan Gvero, Ante Karanušić, Krsman Milošević, Srboljub Trajković, Tomislav Jovanović, Rade Polić, Zoran Stojković, Nebojša Tica, Dragutin Ožbolt, Aleksandar Radović, Fikret Jakić,  Milutin Kukanjac, Andrija Rašeta, Tomislav Simović, Mile Kandić, Radomir Eremija, Branko Stanković, Živan Mirčetić,, Đorđe Đukić, Radisav Lukić, Jovan Elemirov, Sreten Čupić, Radojica Kadijević, Milan Ružinovski, Miloš Bajčetić, Vladimir Boljević, Stevan Čanović, Slobodan Đorđević, Vukoman Joksimović,  Gojko Mičović, Vuk Obradović, Simeun Tumanov, Slavko Popović…

Politički put

Mesić se nikada nije ogradio od toga, kao bilo je takvo vrijeme!

Međutim, umjesto da ga nakon toga maknu u ropotarnicu, ova politička štetočina već sredinom siječnja 1992.  preuzima dužnost predsjednika Sabora Hrvatske, itd. i tako redom.

Kad se analizira njegov politički i ini put onda nije ni malo slučajno što danas pleše „Žikina kola“ u društvu raznih pupovaca i ostalih komunističko-srpskih satelita, od Srba do Kumrovca! T

13 komentara

Uskoči u raspravu
 1. BobbyImmum
  #1 BobbyImmum 7 listopada, 2023, 12:24

  Their global reach is unmatched. http://azithromycinotc.store/# zithromax 500 mg for sale

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FelixLor
  #2 FelixLor 6 listopada, 2023, 06:32

  online canadian drugstore: my canadian pharmacy – best canadian pharmacy

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Rickeyvob
  #3 Rickeyvob 29 rujna, 2023, 02:00

  Pharmacie en ligne sans ordonnance – acheter medicament a l etranger sans ordonnance

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Archieasype
  #5 Archieasype 26 rujna, 2023, 19:32

  https://farmaciabarata.pro/# farmacia online barata

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Michaeldueks
  #6 Michaeldueks 2 rujna, 2023, 18:28

  To presume from present dispatch, adhere to these tips:

  Look fitted credible sources: https://w1000w.com/wp-content/pages/where-da-at-doe-news-anchor.html. It’s high-ranking to guard that the report outset you are reading is reliable and unbiased. Some examples of good sources categorize BBC, Reuters, and The Different York Times. Interpret multiple sources to pick up a well-rounded aspect of a discriminating low-down event. This can support you return a more complete picture and dodge bias. Be hep of the perspective the article is coming from, as constant good report sources can be dressed bias. Fact-check the low-down with another fountain-head if a scandal article seems too lurid or unbelievable. Many times pass sure you are reading a fashionable article, as tidings can change-over quickly.

  By following these tips, you can befit a more aware of scandal reader and best apprehend the cosmos around you.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. GeorgeHon
  #7 GeorgeHon 26 kolovoza, 2023, 23:13

  http://misoprostol.guru/# cytotec pills buy online

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Albertgeani
  #8 Albertgeani 14 kolovoza, 2023, 13:56

  canadian pharmacy victoza: best canadian online pharmacy – canada rx pharmacy

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Larrypar
  #9 Larrypar 14 kolovoza, 2023, 01:23

  amoxicillin 500: where to buy amoxicillin 500mg buy amoxicillin 500mg capsules uk

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Larrypar
  #10 Larrypar 13 kolovoza, 2023, 02:12

  impotence pills buy ed pills online herbal ed treatment

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. ClaudeDor
  #11 ClaudeDor 11 kolovoza, 2023, 14:41

  order generic propecia price order generic propecia price

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. JimmyEvema
  #12 JimmyEvema 7 kolovoza, 2023, 22:19

  how much is prednisone 10mg: https://prednisone1st.store/# prednisone 10mg for sale

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. FRANO MARXISTA
  #13 FRANO MARXISTA 21 kolovoza, 2022, 00:30

  O VUKOVARU KAO MITU NUDE NAM PRIČU STEPINČEVSKE- KLERO-NACIONALNE SKUPINE ,UDRUŽENE U RAZNE STRANKE I STRANČICE!!!!!
  PA TAKO VUKOVAR ,OSIM ŠTO POSTADE TRAGEDIJA NJEGOVIH STANOVNIKA U VJERSKOM RAZRAČUNU IZMEĐU ZAPADNE I ISTOČNE FRAKCIJE ILI VARJANTE KRŠĆANSKE KASTE ,STVORENE NA DRUŠTVENOJ PERIFERIJI RIMSKE IMPERIJE, BIJAŠE PREDVIĐEN ŽRTVOM ZA RUŠENJE PRVE PREPREKE OSTVARIVANJA AMERIČKE IMPERIJALNE POLITIKE ,PO UZORU NA HITLEROV PLAN ,=NACH OSTEN=. DAKLE , HLADNI RAT SE PRETVARA U VRUČI , U AKTIVNU VARJANTU DJELOVANJA ,ŠTO JE ZNAČILO, DA SE KREĆE U EKSPANZIJU NA ISTOK DO URALA ,ZBOG ČEGA JE I BERLINSKI ZID SLUŽIO KAO ONAJ POTICAJ NJEMAČKIM GENERALIMA DA OSTVARE HITLEROV PLAN =NACH OSTEN=, DO URALA U PRVOJ FAZI EKSPANZIJE.PLANIRAN DA POSTANE UVOD U RASPAD JUGOSLAVIJE , NA PUTU ZA UNIŠTENJE KOMUNIZMA ,VUKOVAR JE IZABRAN KAO MULTINACIONALNI I MULTI RELIGIJSKI GRAD NA GRANICI DVAJU RASKOLNIČKIH I ANTAGONISTIČKIH RELIGIJA KADA SE VJERSKI RAT ISPLATI KAO NAJSIGURNIJI POHOD ZA RAZBIJANJE JUGOSLAVIJE KOJA JE NA TOM PUTU ,=NACH OSTEN=, ČINILA VELIKU PREPREKU JER JE IMAL JAKU VOJNU ORGANIZACIJU I DOSTA STABILAN SOCIJALNI POLOŽAJ STNOVNIŠTVA. TAKO VUKOVAR POSTADE PLANIRANI GRAD POČETKA VJERSKOG RATA KOJI JE NAJSIGURNIJI NAČI RAZBIJANJA JUGOSLAVIJE. POVIJESNA JE ISTINA DA JE ZAPADNA CRKVA PERMANENTNO PODGRIJAVALA NETRPELJIVOST PREM SVOJOJ SESTRI RASKOLNICI NA ISTOKU, ODRŽAVAJUĆI NEPRIJATELJSKE ODNOSE , PA OD MARULIĆA DO DANAŠNJIH DANA HRVATSKI KATOLIK BIVA PODSTICAN NA MRŽNJU PREMA ONOJ DRUGOJ RASKOLNIČKOJ STRANI. TE TENZIJE NEPRIJATELJSTVA SU SE PROTEGLE DO II SVJETSKOG RATA I UČINILE ZLOČIN GENOCIDA NAD SRBIMA NASELJENIM U HRVATSKOJ, DA BI SE ISTI POSTICAJ NASTAVIO SVE DO TUĐMANOVIH DANA ,KAD CRKVA OPET TE ZAPRETANE TENZIJE AKTIVIRA POSTAVIVŠI BIVŠEG ,TAKOZVANOG KOMUNISTU ,A SAD PROZELITA ,NA ČELO KATOLIČKE FALANGE ZA OSTVARENJE AMERIČKOG PLANA POD ISKLJUČIVOM KONTROLOM VATIKANA.
  VJERSKI RAT JE BIO JEDINI NAČIN KAKO JUGOSLAVENSKU ARMIJU VJERSKI PODJELITI NA NJENOM RATNOM ZADATKU , U VJERSKOM SUKOBU U VUKOVARU. PRIJE TOGA JE SROČEN PLAN IZMEĐU MILOŠEVIĆA I TUĐMANA U KARAĐOĐEVU ŠTO JE SASVIM DOBRO ISPLANIRALA I DALA RECEPT ZLOGLASNA CIA. ARMIJA SE ZAISTA RASPALA NA NJENE SASTAVNE DIJELOVE ,PO NACIONALNOJ I VJESRSKOJ PRIPADNOSTI UPRAVO U SUKOBU SA HRVATSKIM KRIŽARIMA ,POTOMCIMA STEPINČEVIH ANTROPOIDNIH KRIŽARA, KOLJAČA . TADA SE OBIMA STRANAMA PRUŽILA PRILIKA ZA OSVETU..XYC

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code