ŠTETOČINSTVO MINISTRA HAJDAŠ DONČIĆA

ŠTETOČINSTVO MINISTRA HAJDAŠ DONČIĆA

28. kolovoza, 2014.

 

 

0a780fd24fc005158b6eaffe03569870 Custom

O udruzi “Kopa Beach” portal Tjedno je prvi pisao

 

Napisao: Josip Frković

Fotografija:www.poslovni.hr

Bili smo doista i te kako u pravu ustvrdivši kako sisačka udruga „Kopa Beach“ demontira 111 godina staru i navodno neperspektivnu prugu Sisak-Petrinja-Karlovac, ali i vjerodostojnost svoje partije i njene gradske čelnice. Potvrdilo se mnogo toga o štetočinstvu i profiterstvu. Među ostalim,da je previsoko podignuta  promotivna letvica tolerancije SDP-ova šefa na nemoral, korupciju i nepotizam u slučaju prestrogo sankcionirane Mirele Holy, u vodećoj strukturi kukurikavaca odavno zaboravljena, da je zakopana duboko u tlu, potvrđuju stotine primjera od 2012. godine naovamo. Previše je nedosljednosti, zakamufliranih i otvorenih laži, da bismo ih mogli kronološki nabrojiti. Dovoljno je, međutim, podsjetiti na izjave lidera nominalnih socijaldemokrata Zorana Milanovića tipa „Dok sam ja na čelu Vlade…“, „Pelješki most ni u kom slučaju…“ itd., njegove nedosljednosti i srljanja u nepoznato tijekom obrane osuđenog vicepremijera Radimira Čačića i „zaslužnih“ udbaša, u slučaju dvojezičnih natpisnih ploča vukovarskih, paukove mreže HBOR-a i Branka Šegona, bahate kupnje skupocjenih automobila i slično. Među najsvježijim gafovima mudroslovnoga državnika – kako sam sebe voli titulirati – nezaboravne su epizode o  rastrošnosti, posjetu ženinoj tetki  u Australiji, pod izlikom učvršćivanja veza s hrvatskim iseljeništvom koje ga  ignorira, do ljetovanja na Hvaru u zloglasnoj Bakarićevoj vili. Posvuda bahatost i raskoš. Ali, slučajni premijer bez sumnje ima svoje prste i u aferi basnoslovno bogate sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel, koju je prve godine mandata Kukuriku koalicije promaknuo u članstvo Predsjedništva SDP-a. Nazočnošću pak na raskošnom županičinu svatovskom balu u Brezovici 2009. (plaćenu iz proračuna županije – op.p.), bez sumnje, otpočelo je ohrabrivanje dugoprste i, vjerovala je, nedodirljive dužnosnice.

MIG IZ ZAGREBA

Pa ipak je poslušni gradski SDP Siska, na mig iz Zagreba i bez velike rasprave, 22. srpnja Lovrić Merzelovoj pokazao crveni karton. „Sumnja u najteža koruptivna djela kojima se sumnjiči Marina Lovrić Merzel izaziva zgražanje i sram…“, rekla je predsjednica gradskog SDP-a. I dok MLM kao razvlaštena esdepejka „povrijeđenih ljudskih prava“ skoro punih pet mjeseci čami iza rešetki Remetinca, i njena partijska suparnica i egzekutorica Kristina Ikić Baniček, koja se oporbenih godina dičila svojim poštenjem, našla se ubrzo na meti čelnika oporbenoga HDZ-a Željka Krapljana. Zajedno s njime, oni iz HSLS-a, HSP-a AS i HSS-a , Miljenko Žamarija, Vlatka Vukelić i Mijo Domitrović, podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv gradonačelnice Siska zbog lanjskoga pogodovanja i namještanja poslova rekreacijskoj udruzi „Kopa Beach“, odnosno juniorskim simpatizerima SDP-ove vlasti u Sisku. Iskoristila je svoj položaj i ovlasti, posredujući kod HŽ-Infrastrukture da „Kopa Beach“ i podizvoditelji dobiju posao skidanja 182 kilometra tračnica i druge pružne opreme vrijedan preko 10 milijuna kuna, te tako počinila kazneno djelo, kazao je novinarima  Željko Krapljan.

GRADONAČELNICA I MEJLOVI

Na partijska mešetarenja s državnom imovinom, prometnom baštinom upotrebljivom ubuduće u razvoju turizma Banovine i Korduna, na otvoreno štetočinstvo ministra prometa Siniše Hajdaš Dončića, na jednoj je saborskoj sjednici upozorio zastupnik laburista iz Siska Mladen Novak. Ikić Baničekova je s privatne adrese – dva tjedna prije potpisivanja ugovora, 25. listopada 2013. – elektroničkom poštom lobirala kod nedavno smijenjena predsjednika Uprave HŽ-Infrastrukture Darka Peričića (spominjao se u SDP-u kao Linićev sljedbenik – op.p.). Sadržaj mailova ustupio je novinarima član Predsjedništva GO HDZ-a Siska Darko Weiss. Izbijanjem (n)ove sisačke afere, esdepejci su dobili priliku da bar zakratko omekšaju udarce prema kriminalnim aferašima HDZ-a. T

 

21 komentar

Uskoči u raspravu
 1. rokoprc
  #1 rokoprc 31 kolovoza, 2014, 14:18

  a jebiga tupovam hrvatskom narodu mozes i kozu i tovara postavit za ministre. Taj moj tupi narod kao da niti ne zanima vlastita propast niti grozna sudbina vlastite djece dok sve to tako ravnodusno i nezainteresirano promatra. Kako ga probudit? Mozda ga tresak skorog bankrota probudi iz tog tupog sna? Tko zna?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Guest
  #2 Guest 30 kolovoza, 2014, 22:08

  Naravno protiv ćelavoga dečeca osobno ništa nemam jednostavno na brzake izvadio sam mu hologram sposobnosti odn.psihološki profil a po osnovi svog stečenoga znanja u vojno vazduhoplovnoj psihologiji.Isti je dečec rođen tamo 70tih kada smo mi već prošli nekoliko vojnih drilinga i sticali operativna iskustva suprostavljanja službama diljem svijeta.Dečec i njegova generacija pak ližu cipele aktuelnome premijeru jer za drugo i nisu sposobni a to je razvidno iz svekolikoga potonuća RH .BRAVO DEČEC izglada da nemaš niti jaja a nit pameti jer netko će tebi pokucati na vrata nakon 20tak godina i priupitati te što si ti ono meni smjestio…računaj stime dragi dečec…..!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Guest
  #3 Guest 30 kolovoza, 2014, 21:48

  >>>>nastavak pitanja ćelavku sa slike gore…koliko si i čime platio instruktoru da dobiješ “B” kategoriju,koliko si i čime platio premijeru da postaneš ministar neposoban upravljati čak i kupljenom B kategorijom.Ja pitam ovdje sada i to javno no uskoro uza sve špijunaže tajnih službi slijedi prvi udar obespravljenoga hrvatskoga puka kojega nitko spiječiti neće .Dake ĆELAVKU bolje sada odgovoriti javno nego li da ga za bujnu kosu ščepa MATIJA GUBEC….

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Guest
  #4 Guest 30 kolovoza, 2014, 21:41

  JAVNO PITANJE ĆELAVOME DRIPCU NA SLICI GORE…….?….jel imaš i jednu uru bilo kojeg vida vojnoga drilinga ,jesi li ikada upravljao avionom ili helihopterom ,jesi li ikada sa visine od 800 metara pucao u živu metu ,jesi li ikada oružjem branio opstojnost bilo koje države,koliko si četnika likvidirao da bi zaslužio ministarsku fotelju u vladi RH AKO NISI MOŽDA TEBE NETKO LIKVIDIRA TE TEBE POJEBE U SPOSOBNOSTI OTIMANJA MINISTARKOGA MJESTA, jesi li uopće ikada upravljao makar paraglajderom ,jesi li ikada skakao padobranom uz dopunski kisik,jesi li ikada bježao po svijetu upravljajući samostalno megajahtom koja nosi 70 tisuća ltara goriva ,jesi li ikada vozio autobus sa 55 putnika,jesi li ikada upravljao super brzim gliserom ravnom formuli 1 .Dakle lika na slici gore izvješćujem da sam ja osobno sve navedeno radio uživo no on je ministar koji o tome svemu pojma nema no ja sam još uvijek spreman za sve navedeno..

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Guest
  #5 Guest 29 kolovoza, 2014, 21:30

  Mislim da si ipak u pravu da će sve ići DOVRAGA.Istra i Dalmacija priključiti će se povjesnim gospodarima Italiji u najnovijoj varijanti pokrajini Veneto,sjeverni dio Međimurja također slijediti će Pavelićeve radove i priključiti se Mađarskoj etc…etc….Političari jesu itekako toga svijesni tako da su se mahom svi udomili “”vikendicama ” sa po 5 soba po Istri ,računajući na vjekovnu toleranciju istrijansku ,Vesna Pusić poglavito izabravši istrijanski tartufarski kraj kao rezervni položaj odn. mjesto za bjekstvo pri “PRVOM UDARU” obespravljenoga rvatskoga proletarijata.Uzbuna odn. buna samo što nije počela.No tada ću ja biti na ulazu u Tunel Učka sa opatijske strane i čekati ću i dočekati one koje inače čekam a biti će i sirene poput onda 1991…..Uz blagoslov međunarodnih snaga sve će biti moguće poput ratovanja hrvatskih postrojbi van granica Hrvatske tj. u BiH 1991.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Sinergija
  #6 Sinergija 29 kolovoza, 2014, 15:21

  s Hajdašom preko Trebinja u EU…

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. polisehladnom
  #7 polisehladnom 29 kolovoza, 2014, 13:41

  sva ta vlast u hrvatskoj izgleda kao trecerazredni cirkus. Hrpetina otuznih likova koji ne znaju gdje im je tur a gdje glava, a beskrajno pohlepnih i zeljnih lagodna zivota na tudji racun. Da ne cine neizmjerljivu stetu narodu ne bi bili vrijedni spomena.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Klarens2342k
  #8 Klarens2342k 28 kolovoza, 2014, 06:44

  KPJot dejstuje beprekorno, josh koji sat
  I ode sve dovraga !!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code