STAVROS KORIZMU KORISTI ZA PROMOCIJU

STAVROS KORIZMU KORISTI ZA PROMOCIJU

3. travnja, 2014.

jasmin-stavros Custom

Pjevač Milo Vasić poznatiji kao Jasmin Stavros (59), prema svemu sudeći, navodno je i korizmu želio iskoristiti za svoju (ne baš osobitu) popularnost. Naime, pjevač je prema pisanju medija želio  otići mjesec dana na duhovnu obnovu. I to je poručio prije svega medijima, umjesto da je to zadržao za sebe. Svećenici su mu preporučili da ode u talijanski ili poljski samostan.(sic!) Međutim, tamo su ga odbili jer nije bilo mjesta!?

I što je sad u svemu tome čudno? Pa, čudno je uz ostalo to da su mu svećenici preporučili da ode u Poljsku ili Italiju, a ne recimo u neki samostan u Hrvatskoj, ako je već iskreno želio duhovnu obnovu. Kako to da primjerice ovaj pjevač nije odabrao recimo neki samostan u Vukovaru, Kninu, Gospiću, Vinkovcima, Škabrnji, Šibeniku, Zadru, Mariji Bistrici ili bilo kojem drugom gradu ili mjestu u hrvatskoj državi?

Pa, i mnogi drugi, a prije svega hrvatski branitelji (za koje Mile inače rijetko ili uopće humanitarno ne nastupa!) vrlo bi rado otišli na duhovnu obnovu u neku  europsku državu, pa radije ostaju kod kuće, ili odu u susjedno Međugorje. Što nedostaje Mili u hrvatskim samostanima kad toliko cijeni druge, poglavito one u Italiji? Riječ bi tu prije svega bila o dobro zamišljenoj propagandi ovog pjevača i u vrijeme korizme, što su pojedini mediji izvanredno prihvatili, pa mu dali značaj koji ne zaslužuje, odnosno koji je njegova privatna stvar. Ako već i želi duhovnu obnovu, onda se ona ne daje “na sva zvona”, a ako se daje kao što to čine Mile Vasić zvani Stavros u pitanju je samopromocija i – ništa više!

Da nije žalosno, bilo bi smiješno!

Mladen Pavković T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code