POP ASANOVIĆ U VINTAGE INDUSTRIAL BARU

POP ASANOVIĆ U VINTAGE INDUSTRIAL BARU

11. svibnja, 2019.

 

 

Nakon reizdanja kultnih albuma “Majko zemljo” i “Pop”, te objavljivanja novog studijskog albuma “Povratak prvoj ljubavi” na dvostrukom CD-u i LP-ju, kulminacija velikog povratka “kralja Hammonda” dogodila se u Vintage Industrial Baru ovog petka 10.svibnja – prvi cjelovečernji koncert Tihomira Popa Asanovića nakon više od 40 godina stanke, ali ujedno i sami početak koncertnih aktivnosti. Osim glazbenika koji su sudjelovali u snimanju novog albuma, pjevačice Sabrine Hebiri, basista Davora Črnigoja, gitarista Janija Modera, saksofonista Amira Gwirtzmana i bubnjara Davida Morgana, Popu su se na pozornici pridružili i Hrvoje Rupčić na perkusijama i Joe Pandur na gitari, a svi zajedno čine bend pod nazivom Prijatelji. Veliko prijateljstvo, ali i velika ljubav, glazba, glavna je poveznica između ovih ljudi, vrhunskih glazbenika koje može okupiti jedino Pop Asanović baš kao što je to učinio i na polju diskografije.
Publici u Vintage Industrial Baru priuštili su koncert od  skoro 2 i pol sata. Kako bi večer bila što bolja pobrinuli su se i za posebne goste, a to su bili Dragi Jelić iz Yu grupe, koji je obilježio sjajnim vokalom i gitarističkom dionicom izvedbu pjesme “Majko zemljo” i još nekoliko pjesama s novog albuma (“Kao Lucy” i “Message”), te reper Tone Tuoro na pjesmi “Days of Daze”Sabrina Hebiri još jednom se pokazala kao izvrstan vokal i jedini izbor za ovu neponovljivu glazbenu priču. Savršenim vokalom širokog raspona, ali i umijećem da u interpretacijama pjesama na hrvatskom i engleskom jeziku publici ispostavi identičnu kvalitetu, dobiva zaslužena svjetla reflektora. U stankama dok se Sabrina odmarala bend je izveo nekoliko instrumentala, poput “Ludo momče Makedonče” i glazbenog dragulja “Express Novi Sad”.  T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Gonzalez Andres
    #1 Gonzalez Andres 12 svibnja, 2019, 19:44

    Pozdrav, trebate li kredit uz nisku kamatu od 2% Jeste li odbili bankovne kredite jer nemate nikakav kolateral ili imate loš kredit? Jeste li umorni od stresa u banci Zatim ste na pravom mjestu i kontaktirajte nas putem e-maila ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code