SPORTSKA ZIMA NA HRT-u

SPORTSKA ZIMA NA HRT-u

20. prosinca, 2017.

 

 

Hrvatska radiotelevizija (HRT) za nadolazeće je zimske mjesece pripremila bogat sportski program čiju će okosnicu činiti dva posebno privlačna događaja – prijenos Snježne kraljice sa Sljemena te Zimskih olimpijskih igara (ZOI) iz Južne Koreje. Snježnu kraljicu, utrku Svjetskoga skijaškog kupa za žene i muškarce, koja će se održati 3. i 4. siječnja na Sljemenu, Hrvatska radiotelevizija prenosit će na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2). U okviru utrke Hrvatska radiotelevizija u srijedu 3. siječnja prenosit će prvu i drugu vožnju ženske slalomske utrke, a 4. siječnja prvu i drugu vožnju muške slalomske utrke. Komentatori utrka bit će Bruno Kovačević i Drago Ćosić, a posebne studijske emisije sa Sljemena vodit će Mirna Zidarić i Mihovil Horvat u društvu najpoznatijih hrvatskih skijaša poput Ivice Kostelića i Ane Jelušić. Režiser međunarodnoga prijenosa je Ranko Varlaj.

Od 9. do 25. veljače na rasporedu je najveći svjetski sportski događaj ove zime, odnosno prijenos Zimskih olimpijskih igara (ZOI) iz Pjongčanga. Gledatelji će putem Drugoga programa Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) moći pratiti prijenose i sažetke najgledanijih zimskih sportova kao što su alpsko skijanje, hokej na ledu, umjetničko klizanje, skijaški skokovi itd. Hrvatska radiotelevizija će tijekom svakoga dana trajanja Zimskih olimpijskih igara emitirati između tri i pet sati programa uživo, a za one koji zbog poslovnih obveza neće moći pratiti jutarnje prijenose, snimke susreta emitirat će se u vremenu od 16.15 do 20.00. Svakoga dana na rasporedu će biti i posebna emisija s dnevnim sažetcima u večernjemu terminu oko 22.30. Vrhunskomu sportu tu nije kraj jer će gledatelji Hrvatske radiotelevizije također imati prigodu pratiti i skijaške utrke iz Kitzbühela i Schladminga, tri utakmice hokejaške lige EBEL, u okviru kojih se natječe i Medveščak, te susret prvoga kola Svjetske skupine Davisova kupa između Hrvatske i Kanade, koji će se održati od 2. do 4. veljače 2018. godine u Osijeku.

Sve sportske sadržaje tijekom predstojećih mjeseci moći će se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code