SPLITSKI TERMINAL F

SPLITSKI TERMINAL F

13. lipnja, 2017.

 

 

Prije kalendarskog početka ljeta, ono splitsko u punom je jeku. Brojni turisti kao ni domaće zvijezde nisu odoljeli late night večerama i clubbingu novog Terminala F. Splitski novitet u samo nekoliko tjedana postao je pravi hit ali i dopuna gastro ponudi garda pod Marjanom.

Tacosi, nachosi, burgeri i pizza od sada se poslužuju sve do 2 sata iza ponoći. Izvrsna je ovo uvertira za vesele ljetne noći kad inače nemamo prilike za tematske kasne večere. Svjetski poznate delicije na pripremljene na dalmatinski način postale su pravi hit. Modni dizajneri Aanamarija Asanović i ELFS te fitness kraljica Nataša Bebić samo su neki od viđenijih Splićana koji nisu odoljeli novom ljetnom trendu Terminala F koji je od otvaranja postao nezaobilazna destinacija na ulazu u splitsku rivu.

Novi koncept, industrijski dizajn i originalnost odlike su ove nedavno otvorene gastro destinacije. U sredini Terminala F nalazi se arheološko nalazište na kojem su konzervatori otkrili kako je Split izgledao prije Dioklecijana, a okružuje ga terasa koja je od otvorenja puna gostiju koji su oduševljeni novim splitskim IN mjestom.

Stjuardese i piloti, domaćini na ovom jedinstvenom putovanju kroz Terminal F, svaku večer pripremaju novu vrstu zabave koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Na boarding ploči Terminala F nalaze se sve informacije o ponudi te sadržaju. Terminal F putnicima je dostupan svakog dana od ponude doručka već od 7 sati, pa sve do 2 sata poslije ponoći i popularnih late night večera. Nova splitska destinacija dio je F Group koja je prošle godine otvorila Fabrique pub, a raznim programom svakog dana novo je mjesto okupljanja i razmjene iskustava svjetskih putnika koje ćemo ovo ljeto ugostiti. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code