SOULFINGERSI ODUŠEVILI BRITANSKU PRINCEZU

SOULFINGERSI ODUŠEVILI BRITANSKU PRINCEZU

18. rujna, 2013.

Soulfingers 640x427

Uzvanicima partyja Davis cupa održanog u Umagu grupa Soulfingers imala je čast predstaviti svoj glazbeni program Tea Time Music koji je između ostalih oduševio i britansku princezu Birgitte, vojvotkinju od Gloucestera. Iako Tea Time music nije išao u vrijeme predviđeno za ispijanje čaja, već nešto kasnije, u večernjim satima uz bazen hotela Melia Coral, program nije ostavio ni naše ni britanske goste ravnodušnima.

‘Nakon koncerta iz tabora naše delegacije Davis cupa stigle su do nas pohvale i komplimenti od strane britanske princeze i vojvotkinje. To nas je razveselio pogotovo kad smo čuli da ona obnaša i  dužnost predsjednice Kraljevske glazbene akademije. Bilo nam je veliko zadovoljstvo vidjeti princezu Birgitte u prvom redu kako sluša našu autorsku pjesmu All I wanna do is dance, a iznimno nam je drago što je ostala i do samog kraja koncerta iako nam je ranije protokol najavio moguć njen raniji odlazak na spavanje.’ – izjavljuju soul braća Denis i Haris.

Iz Umaga Soulfingersi su krenuli prema Ljubljani gdje su nastupili na Europskom prvenstvu u košarci. Mnogobrojne navijače okupljene na Kongresnom trgu ispred velikog ekrana Soulfingersi su održavali u odličnoj atmosferi u pauzi između utakmica.

 Već ovog tjedna nastavljaju sa sljedećim izdanjem Tea Time Musica u zagrebačkoj Esplanadi koji će se i ovog tjedna zbog najave ljepšeg vremena održati u petak 20.rujna na terasi Oleander. Do kraja rujna zagrepčani i svi oni koji se zateknu u Zagrebu imaju priliku uživati u jednotjednim koncertima Soulfingersa uz prilagođene cijene pića te slobodan ulaz. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code