SNV I PUPOVAC SU HRVATSKU KOŠTALI VIŠE NEGO TRI BRODOGRADILIŠTA

SNV I PUPOVAC SU HRVATSKU KOŠTALI VIŠE NEGO TRI BRODOGRADILIŠTA

30. ožujka, 2019.

 

Razni pupovci naprosto uživaju i prave se važni, kao zagorski purani, kad se približavaju neke obljetnice ala ustaškog logora Jasenovac ili pak one kad se treba obilježiti kad je i gdje „opalila prva puška“. Tada nam drže satove i satove povijesti, kao maloj djeci. I uvijek ukazuju da „ustaško i fašističko zlo“ iz Drugog svjetskog rata – ne spava i da treba dati još, još novaca za njihove propagandne „aktivnosti“, protiv kojih smo se inače borili u vrijeme hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata

Napisao: Mladen Pavković

Za razne i kontraverzne notorne pupovce i njihove satelite slobodno se može reći da su iznimno uspješne „tvornice ustaških i inih zločina“. Oni od toga fenomenalno žive, a jedina im je zadaća neprestano pisati, govoriti i vikati o „ustašama i fašizmu“ koji iz godine u godinu „proždiru“ Hrvatsku, koju oni jedino doživljavaju kao „bankomat“.

U hrvatskoj vlasti, pupovce se nažalost i bez razloga uvijek doživljava ozbiljno, njih se pita za sve, od vremenske prognoze do ustaških zločina.

Nu, velika je misterija kako i zašto većina medija, pa čak i onih koji se svrstavaju „desno“, objavljuju svaku njihovu izjavu i komentare, obvezne s fotografijom dotičnih, kao da u hrvatskoj državi ne postoji ni jedna druga nacionalna manjina.

Namjerno se zanemaruju i činjenice da pupovci osim sebe, svojih obitelji i tzv. simpatizera ne predstavljaju – nikoga.

U Udrugu Srpsko narodno vijeće (SNV) dosad je „upumpano“ „više“ novca nego u „tri brodogradilišta“.

Oni na i oko vlasti (svaka čast iznimkama) naprosto ne znaju kako se uvući u onu stvar tim ljudima.

Biti četnik

Kad se javno govori i piše o raznim pupovcima onda ti koji ih nastoje uvrijediti obično pišu da su „četnici“! Kad ste čuli ili čitali da su se radi toga uvrijedili, ili da su zbog toga zadovoljštinu potražili na sudu?

Biti četnik za njih je navodno nešto veliko i značajno, po tome ih cijeni Srbija i Republika Srpska!

Razni pupovci naprosto uživaju i prave se važni, kao zagorski purani, kad se približavaju neke obljetnice ala ustaškog logora Jasenovac ili pak one kad se treba obilježiti kad je i gdje „opalila prva puška“.

Tada nam drže satove i satove povijesti, kao maloj djeci.

I uvijek ukazuju da „ustaško i fašističko zlo“ iz Drugog svjetskog rata – ne spava i da treba dati još, još novaca za njihove propagandne „aktivnosti“, protiv kojih smo se inače borili u vrijeme hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata.

S jedne strane, pupovci ne priznaju Republiku Hrvatsku, a poglavito ne njezin oslobodilački rat, a još manje žrtve koje su pale u borbi protiv srbijanskih i inih četnika, a s druge oni, ali ni hrvatska vlast (lijeva ili desna) „ne može“ bez njihovih jadnih ruku!

A samo tri ruke znaju dobro naplatiti.

To je ona crta preko koje se ne može i ne smije prijeći.

Sada notorni Milorad Pupovac uz ostalo izjavljuje da mu je „neprihvatljivo da se za memorijalni centar Jasenovac godišnje izdvaja dva milijuna kuna dok za onaj u Vukovaru 40 milijuna kuna!“.

Što želi time reći, odnosno postići?

Je li za to treba „prijevod“ ili se i te kako dobro razumijemo?

Dakle, one koji su se borili i ginuli u Vukovaru treba što prije zaboraviti, sakriti pod tepih, baš kao i sva zlodjela srbijanskih zlotvora.

Tko primjerice više govori i prikazuje snimke vukovarske ratne bolnice?

Tko se sjeća ratnih apela legendarne dr. Vesne Bosanac, u kojima je bezuspješno pozivala svjetsku javnost da zaustavi krvoproliće u ovome gradu?

O tome sam objavio i knjigu, ali kao da i nisam!

Pupovci je sigurno nisu ni prelistali!

Komunistički zločini

A u Drugom svjetskom ratu, a i poslije njega, zločina nije bilo samo u Jasenovcu. Bilo ih je recimo i u Macelju, mjestu monstruoznog zločina Titovog komunizma, a o tome je sjajnu knjigu i niz tekstova objavio i hrvatski domoljub Damir Borovčak. Tamo je nakon (dakle, nakon!) Drugog svjetskog rata ubijeno oko 13 tisuća ljudi te skupina od 21 svećenika, redovnika i bogoslova. Na tom području dosad je otkriveno više od 130 jama, a 1163 osobe su ekshumirane… Bivši hrvatski ministar dr. Andrija Hebrang također često govori i podsjeća na te strašne komunističke zločine.

Za pupovce oni ne postoje!

Tamo se nije klicalo „Za dom – spremni“ već „Smrt fašizmu – sloboda narodu“!

Pupovci takve zločine ne priznaju, oni ne dolaze na ta mjesta, baš kao što ne dolaze ni na Ovčaru ili pak Jazovku.

Oni dobro znaju da se od kritika pozdrava „Smrt fašizmu – sloboda narodu“, odnosno komunističkih zločina ne može (obilno) živjeti.

Sve dok se bude financijski pomagalo pupovce, kao „brodogradilišta“, možemo mi o njima govoriti i pričati što nas je volja.

Što je više kritika na njihov račun oni su vlastodršcima, nažalost, miliji i draži!

Nego, kako se neki Munchhausen nije sjetio pa da i Pupovca predloži za počasni doktorat, recimo- obmana i laži? T

11 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 1 travnja, 2019, 15:11

  TAJ PUPOVEC JE PRAVI ČETNIK, KO I ONAJ DRUG TITO I NJEGOVI BANDITI. JEDINI PRAVEDNI JE STEPINAC.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • križar
   križar 1 travnja, 2019, 15:12

   Bravo FRANO, konačno nešta pametno i od tebe.

   Odgovorite na ovaj komentar
  • FRANO
   FRANO 2 travnja, 2019, 01:48

   OVO NISAM JA FRANO MARXISTA ,OVO JE NEKI STEPINAČVSKI FRANO IZ ČIKOLE..KOI MED FALCIFICIRA, ZA PRVI APRIL!! MAŠALA!!!

   Odgovorite na ovaj komentar
   • Anonimno
    Anonimno 2 travnja, 2019, 16:12

    Evo, saznao sam nešto nova o FRANI pa ću vam to i napisti, kako je “naš” FRANO izgubio zube:Došla Franina Petka crvenog dupeta kod stomatologa pa raširila noge.
    Gospođo, ja sam stomatolog,a ne ginekolog,kaže njoj zubar.
    “Jsi li ti mojemu FRANI napravio protezu prošle nedelje?
    “JESAM.”
    “E, PA ZATO SAM I DOŠLA, ETO SAD JE VADI!”

    Odgovorite na ovaj komentar
 2. Dominik
  #2 Dominik 1 travnja, 2019, 06:29

  Cijela povijest srbadije je Pila naopako i napilaše podosta drva.Zar nije Pupovac rekao za Plenkovića da se takvi zlatom plaćaju a ispalo je da takvi Zlatom plaćaju!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 31 ožujka, 2019, 13:44

  Ko je taaj frano? Gey?

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Step by step
  #4 Step by step 31 ožujka, 2019, 07:24

  Sve što je Plenković do sada uradio bilo je pogubno za Hrvate.To što je odbio da plaća Antifašističku pljačku zvanu Uljanik može mu pomoći da pređe izborni prag i to je dobro još kad bi zatvorio pipu Light chetniks tvz. Jugoslavenima možda bi osvojio simpatije hrvata koji su još uvijek većina.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Anonimno
  #5 Anonimno 31 ožujka, 2019, 03:26

  FRANO TUP KO ONA STVAR!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Anonimno
  #6 Anonimno 30 ožujka, 2019, 22:06

  Za koga radi tzv. frano- udba, kos? Mali miši dežuraju i seruckaju.što opće takvom odgovarati. Dobro reče- nek siđe sa stabla,ha, ha.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Anonimno
  #7 Anonimno 30 ožujka, 2019, 19:57

  Daj lažni Frano pokušaj pročitati svoj tekst. Izgleda i smrdi ko septička jama. Ti si odura koja je zadužena da sve Hrvate pokluša uništiti, a ne vidiš svoj jad i bedu. Pišeš verlikim slovima a ne vidiš da se tak tvoje gluposti bolje vide. Goni se. Glupan. Skini se s drveta.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. FRANO
  #8 FRANO 30 ožujka, 2019, 18:55

  MLADEN PAVKOVIĆ JE STEPINČEVSKI IZDANAK HOMO EREKTUSA IZ DINARSKIH DILUVIJA.
  KADA SE GOD POJAVI OVAKAV NEUKI ,ANTI DRUŠTVENI ,ANTISOCIJALINI HOMO-EREKTUS ,IZ NAŠIH DINARSKO-STEPINČEVSKIH DILUVIJA, PA POJAM DRUŠTVENIH ODNOSA ZAMIŠLJA I DEFINIRA KAO ČOPORSKU-ALAŠU POSLUŠNIH BIĆA KOJI IDU ZA SVOJIM VOĐOM , ZA TAKOZVANIM OVOZEMALJSKIM ,OVOVREMENIM VOĐOM KOJEM JE ZLOČINAČKA, KRVOLOČNA CRKVA NAKLONJENA( PO UZORU NA ISUSA – EVANĐELJE PO METEJU) ,KOJI JE UVJEK PUN MRŽNJE PREMA SVEMU ONOM ŠTO NIJE KLERIKALNO-KLASNO-KASTINSKI ,PA SU ZA NJEGA UVJEK BOHGOHULNI SVI ONI KOJI NE MISLE TAKO ,PA TREBA MAČEM I RASPELOM,ALI I PATRICAMA OKO VRATA ,ONAKO STEPUINČEVSKI, POSLATI KROZ DIMNJAK ILI ,DA UPOTRBIM ONU VOLTEROVU ,TIČUĆI SE BARTOLOMEJSKE NOĆI,=KOLJI ,RASJECAJ I BACAJ KROZ PROZOR NA ULICU.=
  NEVJEROJTNO DA SE TAJ DUH I NAUM I DANAS AKTIVIRA ,ODNOSNO AKTIVNO ŽIVI I PROPOVJEDA ,POD OKRILJEM ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA ,A KOJEG ONAKO BARTOLOMEJSKI PRENOSE OVI ZATUCANI FRATRI ,A JOŠ JUČER ,POVIJESNO NIJE TO BILO DAVNO,VEĆ SMO IMALI JEDNOG BARTOLOMEJSKOG KRVNIKA KAPTOLSKOG EGZARHA ,STEPINCA ,KOJI JE NA OVIM PROSTORIMA OSTAVIO TRAGOVE BARRTOLOMEJSKE NOĆI U HRVATSKOJ. PA OVA NEUKA I PRIJE SVEGA ANAKRONA RAZMIŠLJANAJ ,ILI FALETANJA ,STEPINČEVIH KATOLIKA KAO ŠTO JE NAŠ MLADEN NIJE NIŠTA DRUGO NEGO NASTOJANJE ZLOČINAČKE CRKVE DA SE OŽIVI DUH MRŽNJE I PODJELA HRAVTSKOG NARODA ,NA ONE NAŠE I NJIHOVE KOJE TREBA POSLATI ,ILI PREKO GRANICE ILI KROZ DIMNJAK. JER KRŠĆANSKI ,KLERIKALNI ,STEPINČEVSKI DUH JE VEĆ DOBRANO SE PREDICIRAO NA OVIM IZBORIMA ,GDJE JE HRAVTSKI NAROD IZABRAO ŠOVINIZAM KAO DUHOVNO PONAŠANJE, A ONO DRUŠTVENO ,KALSNO-ROBOVSKI PROIZVODNI ODNOS.
  DAKLE, HRVATSKI GARAĐANI KOJI IMAJU DRUGAČIJE VIĐENEJ NAŠE PERSPEKTIVE ,U DUHU NOVE PLANETRANE TEHNIKE I ITEHNOLOGIJE MORAJU JAVANO ,GLASNO URLIKNUTI DA NAM SE OVIM NOVIM IZBORIMA OPET UVLAČI POŠAST STEPINČEVOG DUHA I NAUMA,KOJI NAS NAJBOLJE PODSJEĆA NA OKTROIRANU PREDSJEDNICUU KOJA SE VEĆ ,U SVOM DJELOVANJU PREDICRALA KAO PRAVA KATOLIKINJA STEPINČEVSKOG KODA.
  O TOME JE ,NA JEDNOM PORTALU PISAO I NAŠ ZASTUPNIK KOJI JE TO REALNO DOŽIVIO U RAZGOVORU SA NJOM.
  IZLJEV MRŽNJE U PISNOJ FORM KOD NAŠEG PAVKOVIĆA , BEZ IKAKVIH ARGUMENATA, A TREBA SIGURNO KONSTATITRATI DA SE POJAVLJUJU I NEKI FRATARI, OSKUDNOG DRUŠTVENOG KOMUNICIRANJA ,A NIKAKVOG ZNANJA OSIM VJERSKOG, DOGMATSKOG ISIJAVANJA MRŽNJE PREMA SVEMU ŠTO JE DRUGO I DRUGAČIJE .ANALOGNO UZEVŠI BI SE MOGLO IMENOVATI NAŠEG POŠTOVANOG, ALI DOBRO ISTRENIRANOG ,MLADENA PAVKOVIĆA ,DOBRO ISTRENIRANIM PRONOSITELEJM APSOLUTNE MRŽNJE . JER U TAKVU ŠKOLU CRKVA PRIMA DJECU KOJA NISU OSJETILA NIKAVU LJUDSKU I DRUŠVENU OSJETILNOST ,PA SE OD TAKVE DJECE STVARAJU MONSTRUMI,SPODOBE ,ANTROPIDI KATOLIČKE ZATUCANOSTI KOJI NEMAJU NIKAKVIH LJUDSKIH NI DRUŠTVENIH MJERILA VRIJEDNOSTI . TAMO DOLAZE DJECA KOJA NISU ZNALA OPRATI RUKE NITI LJUDSKI OBJEDOVATI, JER SE REGRUTIRAJU IZ MASOVNE RODNE POPULACIJE GDJE JE OSKUDNOST CIVILIZACIJSKE I LJUDSKE TEKOVINE NA NAJNIŽEM STUPNJU UPOTREBNIH VRIJEDNOSTI. PA SE NJIHOV ODGOJ NE UZIMA KAO UČENE4J MISLITI,REKAO BI HEGEL, NEGO TRENIRANJE PRIGRABI ILI PRISVOJI ,ILI TOTALNO LOBOTOMIRANJE LJUDSKE SVIJESTI ZA ODREĐENU FUNKCIJU POSLUŠNOSTI I VJERNOSTI GOSPODARU. NADALJE, TAKVE SPODOBE SE NE MOŽE NAZVATI LJUDIMA U HEGELOVSKOM POIMANJU ČOVJEKA. ONE SU UVJEK I SAMO U SLUŽBI SVOJIH GOSPODARA RADI PRENOŠENJA I ŠIRENJA TAKVIH KLIŠEJA NA OSTALE KOJE GOSPODAR OZNAČI I IMENUJE DA TAKVI TREBAJU POSTATI. JER PRENOŠENJE TIH LOBOTOMSKIH KLIŠEJA, NA ONE KOJI SU VOLJNI SLUŠATI NJIH SE UZIMA KAO SEBI RAVNIMA, ODNOSNO, DOBRIM SLJEDBENICIMA I POSLUŠNICIMA ,A ONI KOJI SU PROTIV TOGA ,TAKVOJ SPODOBI ,NAŠEM MLADENU , SU NEPRIJATELJI, JER SU DRUGI I DRUGAČIJI ,A ON SAM NE ZNA DA TAKVIH IMA I BIVAJU .
  I KADA SE TO BIĆE, SPODOBA KAO OVAJ NAŠ GORE PAVKOVIĆ, POJAVI , NEMA OSOBINE ČOVJEKA ,HEGELOVSKOG POIMANJA, PA NJEGOVE IZLJEVE MRŽNJE TREBA UZETI U SMISLU POIMANJA ANTROPOIDNE KATOLIČKE SPODOBE, NAJSLIČNIJE ONOM HOMO EREKTUSU IZ GEOLOŠKOG RAZDOBLJA DILUVIJA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code