NAJNOVIJE NA PORTALU

 • NAGRADA ŽGADIJA

  NAGRADA ŽGADIJA

      Književna nagrada Hrvatskog književnog društva Ogranak Zadar: ŽGADIJA.  Prema izvornoj ideji književnika i novinara, predsjednika Hrvatskog književnog društva …Opširnije »
 • NESRETNI SRBINE MILORADE

  NESRETNI SRBINE MILORADE

    Zanimljivo je i ovom prilikom primijetiti da Plenkovićev (u narodu neželjeni) koalicijski partner u ulogama manjinskog samozvana čelnika, nakladnika …Opširnije »
 • 12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

  12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

      Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji održanoj u Torinu, zauzela je visoko peto mjesto. Dobila je …Opširnije »
Slušam volju naroda

Slušam volju naroda

18. ožujka, 2015.

Screenshot_3

Fotografija na kojoj u naručju nosi dete kroz smetove za tili čas je obišla svet, a on nekako spontano postao heroj Srbije. Uprkos tome, general Bandić ostao je dosledan, uvek stavljajući u prvi plan sve pripadnike Vojske koji su učestvovali u spasavnju zavejanih, a kasnije i poplavljenih.

– Svi smo mi heroji, a ja sam se samo sticajem okolnosti našao u žiži javnosti – govorio je u danima kada je snežna opasnost nestala, a on postao svojevrsni simbol akcija spasavanja. U nedavnom intervjuu je otkrio kojim motom se vodi u životu.
– Istakao bih reči Stepe Stepanovića, koje su zaista moto koji sam rano spoznao i pokušavam čitavu karijeru da ga pratim. Pokušaću da citiram: „Iz naroda sam potekao, on me je učinio ovim što jesam, njegovoj se volji potčinjavam i njega slušam“ – izjavio je on.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code