SKUP PODRŠKE MERČEPU

SKUP PODRŠKE MERČEPU

22. prosinca, 2017.

 

Hrvatice i Hrvati !

Pozivamo Vas na skup podrške domoljubu i dragovoljcu Domovinskog rata Tomislavu Merčepu.

Subota 23. prosinca početkom od 11 sati ispred spomenika BANU JELAČIĆU na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Tomislav Merčep sjedi u zatvoru jer je branio Hrvatsku, a mini Haag uz našu vlast abolirao četnike koji su ubijali i razarali Hrvatsku.

Hrvatice i Hrvati peta kolona preuzela je Hrvatsku uz pomoć SDP i HDZ-a !

ZA DOM SPREMNI !

Autohtona – Hrvatska stranka prava T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 24 prosinca, 2017, 02:12

  SKUP OSUDE OVOG ZLOČINCA ,NON-PLUS ULTRA.
  O VUKOVARU KAO MITU NUDE NAM PRIČU STEPINČEVSKE- KLERO-NACIONALNE SKUPINE ,UDRUŽENE U RAZNE STRANKE I STRANČICE!!!!!
  PA TAKO VUKOVAR ,OSIM ŠTO POSTADE TRAGEDIJA NJEGOVIH STANOVNIKA U VJERSKOM RAZRAČUNU IZMEĐU ZAPADNE I ISTOČNE FRAKCIJE ILI VARJANTE KRŠĆANSKE KASTE ,STVORENE NA DRUŠTVENOJ PERIFERIJI RIMSKE IMPERIJE, BIJAŠE PREDVIĐEN ŽRTVOM ZA RUŠENJE PRVE PREPREKE OSTVARIVANJA AMERIČKE IMPERIJALNE POLITIKE ,PO UZORU NA HITLEROV PLAN ,=NACH OSTEN=. DAKLE , HLADNI RAT SE PRETVARA U VRUČI , U AKTIVNU VARJANTU DJELOVANJA ,ŠTO JE ZNAČILO, DA SE KREĆE U EKSPANZIJU NA ISTOK DO URALA ,ZBOG ČEGA JE I BERLINSKI ZID SLUŽIO KAO ONAJ POTICAJ NJEMAČKIM GENERALIMA DA OSTVARE HITLEROV PLAN =NACH OSTEN=, DO URALA U PRVOJ FAZI EKSPANZIJE.PLANIRAN DA POSTANE UVOD U RASPAD JUGOSLAVIJE , NA PUTU ZA UNIŠTENJE KOMUNIZMA ,VUKOVAR JE IZABRAN KAO MULTINACIONALNI I MULTI RELIGIJSKI GRAD NA GRANICI DVAJU RASKOLNIČKIH I ANTAGONISTIČKIH RELIGIJA KADA SE VJERSKI RAT ISPLATI KAO NAJSIGURNIJI POHOD ZA RAZBIJANJE JUGOSLAVIJE KOJA JE NA TOM PUTU ,=NACH OSTEN=, ČINILA VELIKU PREPREKU JER JE IMAL JAKU VOJNU ORGANIZACIJU I DOSTA STABILAN SOCIJALNI POLOŽAJ STNOVNIŠTVA. TAKO VUKOVAR POSTADE PLANIRANI GRAD POČETKA VJERSKOG RATA KOJI JE NAJSIGURNIJI NAČI RAZBIJANJA JUGOSLAVIJE. POVIJESNA JE ISTINA DA JE ZAPADNA CRKVA PERMANENTNO PODGRIJAVALA NETRPELJIVOST PREM SVOJOJ SESTRI RASKOLNICI NA ISTOKU, ODRŽAVAJUĆI NEPRIJATELJSKE ODNOSE , PA OD MARULIĆA DO DANAŠNJIH DANA HRVATSKI KATOLIK BIVA PODSTICAN NA MRŽNJU PREMA ONOJ DRUGOJ RASKOLNIČKOJ STRANI. TE TENZIJE NEPRIJATELJSTVA SU SE PROTEGLE DO II SVJETSKOG RATA I UČINILE ZLOČIN GENOCIDA NAD SRBIMA NASELJENIM U HRVATSKOJ, DA BI SE ISTI POSTICAJ NASTAVIO SVE DO TUĐMANOVIH DANA ,KAD CRKVA OPET TE ZAPRETANE TENZIJE AKTIVIRA POSTAVIVŠI BIVŠEG ,TAKOZVANOG KOMUNISTU ,A SAD PROZELITA ,NA ČELO KATOLIČKE FALANGE ZA OSTVARENJE AMERIČKOG PLANA POD ISKLJUČIVOM KONTROLOM VATIKANA.
  VJERSKI RAT JE BIO JEDINI NAČIN KAKO JUGOSLAVENSKU ARMIJU VJERSKI PODJELITI NA NJENOM RATNOM ZADATKU , U VJERSKOM SUKOBU U VUKOVARU. PRIJE TOGA JE SROČEN PLAN IZMEĐU MILOŠEVIĆA I TUĐMANA U KARAĐOĐEVU ŠTO JE SASVIM DOBRO ISPLANIRALA I DALA RECEPT ZLOGLASNA CIA. ARMIJA SE ZAISTA RASPALA NA NJENE SASTAVNE DIJELOVE ,PO NACIONALNOJ I VJESRSKOJ PRIPADNOSTI UPRAVO U SUKOBU SA HRVATSKIM KRIŽARIMA ,POTOMCIMA STEPINČEVIH ANTROPOIDNIH KRIŽARA, KOLJAČA . TADA SE OBIMA STRANAMA PRUŽILA PRILIKA ZA OSVETU..XYC
  PA NA OVOJ KRVOLOČNO STEPINČEVSKOJ STRANI POSTAVIŠE IMOTSKOG POLJARA , M E R ČE P A, A ON JE JEDAN ZATUCANI IMOTSKI ISPRDAK NAJEKSTREMNIJE KRVOLOČNE KATOLČKE ZLOČINAČKE SEKTE .ON JE POTOMAK ISTOG TAKVOG DINARSKOG KATOLIKA IZ IMOTSKE KRAINE ,SLJEDNIK ,ONAJ ,KRVOLOČNE MRŽNJE DRUGIH I DRUGAČIJIH ,PA SE TAKO I PONIO U VUKOVARU GDJE JE DOŠAO VLAKOM BEZ VOZNOG REDA ,ALI ZLOČINAČKIH IDEJA KRVOLOČNOG KRŠĆANSTVA. KAKO PIŠE DRAGO HEDL, ON SE KAO VLADAJUĆI STEPINČEVSKO-KRVOLOČNI CERIBAŠA IZŽIVLJAVAO ,SNAGOM SVOJE VLASTI,NAD SVIM DRUGIM I DRUGAČIJIM, DA IH JE VJEŠAO PO KLAONIČKIM ČENGELAMA ZA PREZENTACIJU SVOJIM ISTOMIŠLJENICIMA ,ONOM JOŠ ZAUTUACIJEM ŠUŠKU I VICI VUKOJEVIĆU, KADA SU MU DOŠLI U POSJET DA SE OSVJEDOĆE U STUPANJ OSVET PREMA ONIM ,TAMO,DRUGIM I DRUGAČIJIM .PREMA TOME ,MERČEP JE ,KOLIKO SE ZNA I PRIJE OBJAVE HEDLOVE KNJIGE ,ZASLUŽIO NE SAMO HAŠKU VREMENSKU OSUDU ZATVORA NEGO KONOPAC O VRATU ,ONAKAV ISTI KAKAV SU DOŽIVJELI NACISTIČKI KRVOLOCI U NIRBERGU.
  PA MERČEPA ISTICATI KAO UZOR BILO-ČEGA JE PRAVA ,SAMO DINARSKO-KATOLIČKO-ZLOČINAČKA ,ORGIJA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code