SKUP O ZDRAVSTVENOM TURIZMU U SPLITU

SKUP O ZDRAVSTVENOM TURIZMU U SPLITU

17. listopada, 2015.

croatia_dalamtia_split_hotel_atrium_002
U petak, 23. listopada 2015. u splitskom hotelu Atrium održat će se Health Tourism Investment (HTI) Forum, prestižni regionalni skup koji će okupiti investitore, konzultante i pružatelje usluga kako bi raspravljali o izazovima vezanim uz investicije u zdravstvenom turizmu i ponudili rješenja za razvoj sektora. Na Forumu će, između ostalih, sudjelovati predstavnici Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR), Sektora za međunarodne poslove Hrvatske gospodarske komore, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera te predstavnici brojnih kompanija koje nude usluge zdravstvenog turizma.
HTI Investment Forum ponudit će niz zanimljivih tematskih panel diskusija i prezentacija na teme kao što su trenutne mogućnosti ulaganja na tržištu, uspješni modeli investiranja i partnerstva u regiji te najbolji primjeri ubrzanja povrata investicija vezanih uz ulaganja u zdravstveni turizam. Na panelima će sudjelovati utjecajni investitori iz regije, a forum će moderirati Elizabeta Gojan.
Program uključuje i dodjelu nagrade Hrvatske gospodarske komore u akciji „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2015.“ za najbolje toplice/lječilišta godine za koju su ove godine nominirani LifeClass Terme Sveti Martin, SB Thalassotherapia Opatija i Terme Tuhelj.
HTI Investicijski Forum organiziran je pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, Hrvatske gospodarske komore, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice grada Splita.
Prisustvovanje u ovom događaju se ne naplaćuje, ali je broj posjetitelja ograničen i zahtjeva registraciju. Za više informacijama o HTI Forumu i prijavi za sudjelovanje posjetite: http://www.hticonference.com.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code