SKANDAL: Navijači Novog Pazara zviždali srpskoj himni

SKANDAL: Navijači Novog Pazara zviždali srpskoj himni

26. veljače, 2013.

torcida-novi-pazar-1361646549-272353

Dokle više?
Huligani iz Novog Pazara koji sebe nazivaju navijačima napravili su novi skandal u svom gradu kad su u meču polufinala nacionalnog kupa protiv Crvene zvezde zviždali tokom intoniranja himne „Bože pravde“. Dok su igrači oba tima pevali ili mirno stajali, većina publike je negodovala, a neki se nisu upristojili da ustanu s mesta, već su sedeli i telefonirali.

Pored toga, gotovo svih 1.500 gledalaca, koliko ih je bilo u dvorani Pendik, skandirali su ime fudbalera Adema Ljajića, koji je udaljen iz nacionalnog tima upravo zbog toga što nije želeo da peva himnu.Što se same utakmice tiče, crveno-beli su bez većih problema uspeli da se plasiraju u finale, budući da su u tri seta bili bolji od domaćina finalnog turnira – 3:0, po setovima 25:12, 25:15, 25:13.Crvena zvezda će se u finalu sastati s Radničkim iz Kragujevca, koji je bio bolji od Vojvoidine sa 3:1 (20:25, 25:19, 25:20, 25:17).

Iako se u najavi ovog susreta pričalo da bi u Pazar mogli da stignu i navijači Crvene zvezde, njih juče nije bilo u dvorani Pendik, čime su izbegnuti veći incidenti. Navijačima Pazara inače ovo nije prvi put da se ponašaju na ovakav način, jer su na fudbalskom susretu protiv Crvene zvezde u oktobru 2011. zviždali tokom minuta ćutanja zbog smrti Miodraga Komadine, Srbina iz Peći.

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code