SINDIKALNOM POVJERENIKU DR. ZUJIĆU ZABRANJEN ULAZ U POLIKLINIKU

SINDIKALNOM POVJERENIKU DR. ZUJIĆU ZABRANJEN ULAZ U POLIKLINIKU

7. veljače, 2017.

 

 

Braneći pravo na rad invalidnih osoba kao sindikalni povjerenik dr. Zujić je s pravom primjetio da niti jedan od ravnatelja nije uložio niti jednu kunu u prilagodbu za radno mjesto invalida, a bili su dužni. Umjesto toga troše novac za tužbu protiv sindikata čiji je povjerenik, kako bi mu uručili otkaz. Tužbu protiv sindikata čiji je dr Zujić povjerenik vodi odvjetnički ured ravnateljeve buduće

Napisao: Šefik Orlić, predsjednik HPBS-a

Gospodin Igor Zujić, liječnik fizijatar u Poliklinici za reumatske bolesti, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr. Drago Čop u Mihanovićevoj 3, štitio je invalidnog fizioterapeuta Antu Čubića, zaposlenog na pola radnog vremena i došao je u sukob s vodećim ljudima u ustanovi u kojoj je zaposlen.

Premda je sindikalni povjerenik gotovo je izgubio posao.

Sindikalni povjerenik

Za pomoć se obratio raznim instancama, od nižih do gradonačelnika Bandića, DORH-a, ali uglavnom na svoju štetu. Zabranili su mu i rad i sindikalno djelovanje. Atmosferu linča započeo je bivši ravnatelj, dr. Denis Kovačić, koji na tri natječaja nije primio slabovidnu osobu, spemenutog Antu Čubića, a nastavio je sadašnji v.d. ravnatelja, pravnik i bivši nogometaš Ivan Maroslavac. Dr. Zujića je lažno prijavio za prijetnje smrću, i to dvadesetak dana nakon što se navodni događaj zbio, pa je završio i u pritvoru. Policija je dr. Zujića privela pred malodobnim djetetom, bez prethodne obavijesti, poziva ili pisanog naloga, samo su došli i odveli ga.

Ni Upravno vijeće dr. Zujiću nije željelo pomoći, unatoč pisanoj zamolbi i pravniku koji je u ustanovi zaposlen, već ga je izbacivalo sa sjednica.

Braneći pravo na rad invalidnih osoba kao sindikalni povjerenik dr. Zujić je s pravom primjetio da niti jedan od ravnatelja nije uložio niti jednu kunu u prilagodbu za radno mjesto invalida, a bili su dužni. Umjesto toga troše novac za tužbu protiv sindikata čiji je povjerenik, kako bi mu uručili otkaz. Tužbu protiv sindikata čiji je dr Zujić povjerenik vodi odvjetnički ured ravnateljeve buduće! Vršili su pritisak i na svjedoke, što je kazneno djelo.

Teror sustava

Dva puta, zabranjen mu je ulaz u Polikliniku na radno mjesto i mjesto sindikalnih aktivnosti. Pozivao je u dva navrata  policiju radi zapisnika i drugi put doživio stravu od strane policijskih službenika, te je sve prijavio mjerodavnima.

Dr. Igor Zujić je veteran Domovinskoga rata, trenutno je na bolovanju zbog ozljede koljena, a Ante Čubić za kojega se zauzimao, invalid zaposlen na pola radnog vremena je je na kraju dobio otkaz jer je kasnio s donošenjem doznaka o bolovanju.

Molim nadležne, za hitno izuzimanje i sigurno pohranjivanje svih snimki nadzornih kamera Poliklinike Dr. Drago Čop u Mihanovićevoj 3, od 15. studenoga 2016., kako bi se osigurali dokazi.

Zaustavite preklinjem vas teror sustava, po mome mišljenju nečasnih, korumpiranih javnih službenika i namještenika.

ISTINA I DOMOVINA!

HRVATSKA BRANITELJSKA PUČKA STRANKA T

 

 

 

 


 

188 komentara

Uskoči u raspravu
 1. cindymaria
  #1 cindymaria 9 listopada, 2017, 19:11

  Zdravo,
  Ja sam gospođa Cindy Maria koja radi pod katoličkom zakladom, mi odobravamo zajmove za životni vijek. Trebate li hitni zajam za brisanje dugova ili trebate kapitalni zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Trebate li konsolidaciju ili hipotekarni zajam? Ne tražite dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Dobili smo sredstva za ljude koji trebaju financijsku pomoć, koji imaju loše kreditne ili koji trebaju novac za plaćanje računa, da ulažu u posao po stopi od 3%. Želim koristiti ovaj medij kako bi obavijestio javnost da pružamo pouzdanu pomoć i korisnike, a mi ćemo biti spremni ponuditi vam zajam. Pošaljite nam mail: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 15 kolovoza, 2017, 12:12

  Jadno je da je on branio invalidnog covjeka

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Miss Sarah
  #3 Miss Sarah 19 srpnja, 2017, 05:25

  !!! Kako Dr.Obula vraca moj razoreni brak i vrati moj ljubavnik !!!

  Moje ime je Sarah. Ja sam iz Španije. Ovde sam da proširim citav rad stvarnog carolija zvanom dr. Obula koji mi je samo pomogao da povratim moju zajednicu sa svojim suprugom i ucinim našu vezu jacom i donosili radost i srecu u naš brak. Bio sam prevaren od strane mnogih lažnih tužilaca, ali sam kasnije upoznao dr. Obuli sa prijateljem po imenu Tucker Stacey ovom velikom covjeku koji joj pomaže da vrati odnos sa mužem. Takode mi pomaže i obrišem Suze. Tako gledaoci ovog divnog svedocenja koji želi da ga kontaktira [[email protected]]

  1. PRIHVATITE VAŠE LJUBAVE LJUBAVI.

  2. DIVORCE SPELL

  3. LOTTERIJE ZA POBJEDANJE.

  4. RAZVOJ GENERACIJSKOG KURSA.

  5. PRIJEM POSLOVANJA.

  6. ODREÐIVANJE DETETA.

  7. MONEY SPELL.

  8. LJUDI HIV I Mnogo više.

  9. HERBALNA NEGA.

  10. BEAUTY SPELL.

  11. POSLOVNE OBLASTI ZA PREUZIMANJE VIŠE KUPACA I LOTA VIŠE ..

  Tako da su braca i sestre testirali ovog coveka DR.Obule i našao sam da je stvaran i pravi. Sada sam najsrecnija žena na svetu danas, obratite se njegovim putem e-pošte id-a i budite veseli u svom životu. [[email protected]] takode ga kontaktirajte na +23481-0206-7911 Više zahvalnosti i zahvalnosti vama ponovo veliki DOKTOR Obula.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 16 svibnja, 2017, 08:52

  Dr zujicu vi ste dirnuli u osinje gnijezdo

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Ana
  #5 Ana 9 svibnja, 2017, 12:47

  Dragom doktoru zujicu lijepi pozdrav

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Anonimno
  #6 Anonimno 5 svibnja, 2017, 23:56

  Dragi dr zujicu , zivot je red trnja , red orhideja , zivot je jedna odiseja , svako dobro

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Rebro32
  #7 Rebro32 3 svibnja, 2017, 23:10

  Dr Zujic je obicni lazov koji prijeti drugim zaposlenicima i vrsi mobing prema kome god stigne…tako je i fizicki napao jednog doktora pred nekoliko mjeseci…nisu ga bez razloga najurili sa rebra i ostalih institucija gdje je radio…osnovao je sindikat kako bi pred zakonom radio nelegalne stvari i zastitio se…covjek je niskih moralnih nacela i jadan onaj koji s njim mora suradivati

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 4 svibnja, 2017, 07:50

   Ne lazite , osobno sam radila tad na rebru doticni dr je njega napao zbog istinitih optuzbi a o mobingu nema ni govora

   Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 4 svibnja, 2017, 07:59

   Odgovor na rebro 32 – gospodine lazete vi ste napali dr zujica jer je iznio istinu o vasem radu tj neradu

   Odgovorite na ovaj komentar
  • Dr Igor Zujić
   Dr Igor Zujić 1 lipnja, 2017, 08:44

   Dr Zujić nikada nije bio uposlenik na Rebru, pa nije mogao biti niti najuren od tamo. Po sili Zakona o visokom obrazovanju i Pravilniku o specijalizaciji sam došao na Rebro i od tamo “prešao” u Vinogradsku, potom u Božidareviću… Proveo sam, dakle, tamo nekoliko mjeseci tijekom specijalizacije. Sve drugo je laž, kao i činjenica da sam najuren od tamo i govori sve o autorima komentara. Obzirom znam tko je od kolega pisao, jasna mi je i ta niska razina komunikacije. S tom osobom ću se neminovno sresti… na sudu.

   Odgovorite na ovaj komentar
 8. JOŠKO ŽUNIĆ
  #8 JOŠKO ŽUNIĆ 13 travnja, 2017, 18:55

  Podrška dr .Zujiću i mom susjedu Anti.Sjetite se ……BOG rasprši oholice umišljene,silne zbaci s prijestolja a uzvisi neznatne…

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Anonimno
  #9 Anonimno 9 travnja, 2017, 16:43

  Dr zujicu iskreno mi je zao kako se sve zavrsilo uz vas smo

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. JASMINKA
  #10 JASMINKA 28 ožujka, 2017, 13:32

  IGORE DRŽI SE UZ TEBE SMO
  JASMINKA HALADI

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Anonimno
  #11 Anonimno 6 ožujka, 2017, 12:10

  Dr zujicu zivo nas sve zanima kako se zavrsio vas sukob sa nogometasem sa dvije lijeve ?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code