SHZ:TAJKUNI SE KORISTE METODAMA OKUPATORA

SHZ:TAJKUNI SE KORISTE METODAMA OKUPATORA

4. svibnja, 2014.

Tedeschi emil Custom

Država kao koordinator – institucija dužna je stimulirati branitelje svoje zajednice. Sofističkim stilom pojedinci lukavo koriste institucije za osobne potrebe što je slučaj u Hrvatskoj, pa ne služe hrvatskoj zajednici. Eto zašto se lukavi pojedinci usude, pa izjavljuju da je Hrvatska slučajna država . . ,  isti su stasali iz timokracije u oligarhiju iz hrvatskog nereda.  

Dakle, naivni branitelji su oni koji nisu u timokraciji i žrtve su lukavih ratnih profitera. Preostaje im dodatno žrtvovanje da bi se štitile potencijalne žrtve . . .

A žrtvovanje pretpostavlja red, rad i disciplinu u stvorenim uvjetima – zdravim odnosima čovjeku. U Hrvatskoj, nitko ne može bolje od Hrvata odrediti što će se raditi i kako odlučivati.

Uz napomenu da nikada nije dovoljno samokritike dok se djeluje  – žrtvuje. Znači, ne umišljati već je dužnost čuvati i unapređivati uvjete života i braniti zajednicu od „branitelja“ profitera – timokracije – oligarhije, koja se i danas štiti neurednim državnim institucijama. Dakle, treba uvesti red u državne institucije, a svakojake profitere dovesti u red da bi čovjek mirno živio.

Koji apsurdi da iz rata i poslije rata po „zaslugama“  „branitelji“ postanu tajkuni – oligarsi, da su iste stimulirali vlastodršci također tajkuni – oligarsi, dok ih je čuvala policija . . . i čuva hrvatska policija.

Još apsurdnije, pripadnici timokracije – oligarhije se natječu, koristeći šablone bivših hrvatskih okupatora.

Sve što su tajkuni uz pomoć nadležnih iz institucija Republike Hrvatske ukrali ili devastirali tvornice, poljoprivredu i. . . trebaju vratiti hrvatskoj zajednici . . .

Zagreb – Zadar, 1. svibnja 2014. godine

                                    

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVAT

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code