SHZ: MINISTRICA MRAK RADI PO LENJINOVOJ ŠABLONI

SHZ: MINISTRICA MRAK RADI PO LENJINOVOJ ŠABLONI

18. veljače, 2014.

60779240-anka-mrak-taritas Custom

Ovih dana ministrica MRAK izjavljuje da bi  u narednih 60, odnosno 90 dana, bez kuće moglo ostati 600 000 ljudi.

Broj zahtjeva za legalizaciju je bio po očekivanjima iz Ministarstva drugarice Mrak i više nego što je planirano. Svi lijepo i sretno trljaju ruke. Pa zašto onda Mrak na oči? Neki su već legalizirali svoje objekte, imali pripremljenu dokumentaciju i spremnu hrpu novaca za skupe geodete i arhitekte, te plaćanje ostalih dažbina.

Ali, ostalo je 600 000 nepotpunih zahtjeva. Idu prvo opomene na 30 dana, pa još 30 dana za kompletiranje spisa i realizacije legalizacije ili vam se u protivnom poništava zahtjev za legalizaciju. Pitali se ona, zašto su te dokumentacije nepotpune. Pa ljudi su predali, da kupe vrijeme, jer NEMAJU NOVACA za legalizaciju, ali njihova prijeteća i zastrašujuća poruka o kaznama, natjerala je ljude da prijave svoje objekte za legalizaciju. I dalje MRAK prijeti rušenjem 600 000 objekata po Lenjinovoj šabloni. Do kada?

Vlada RH je osnovala Agenciju za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada, i za  v.d. ravnatelja Agencije izabrala Roberta Kučinića, istaknutog člana HNS-a, čijoj stranci  pripada i  ministrica MRAK. Toliko su se navikli i osladilo im se orgijanje na
račun Hrvata da su izgubili osjećaj grijeha, osnovavši Agenciju za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada.

Zagreb-Zadar, 16. veljače 2014. godine

  

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code