SHZ:  KOMŠIĆ JE SAM SEBI SVRHA  

SHZ:  KOMŠIĆ JE SAM SEBI SVRHA  

29. rujna, 2019.

 

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić ustvrdio je na sastanku s UN-ovim dužnosnikom da “Hrvatska niječe genocid počinjen u vrijeme NDH i usporedivši je s Republikom Srpskom” . Sada je svima jasno da je hrvatski farizej iz BIH-a Željko Komšić, zavaran prividom – materijom, izdvojio se iz hrvatske zajednice, pa pomoću raznih okupatora i hijena, kao zlo u BIH, urušava Život – Hrvate. Prema Klaiću, riječ farizeji iz armenskog jezika: “izdvojeni”, “odijeljeni” … Sve u svemu, farizej Željko Komšić svojim sofističkim stilom, pomoću svoje konačne baklje, zavaran prividom, tendenciozno je egoist, smatra da je prevario dostojanstvene Hrvate, štovatelje života. Naprotiv, ne shvaća da je prevario sebe, jer život je vječno a zlo koje razdvaja je prolazno i konačno.

Cirkusant farizej Željko Komšić, kao samodopadni glumac posrnuo je, i sam je sebi svrha. Nije svjestan da je odraz laži, krađe… Dakle, egoistički je usmjeren i prema životu neodgovoran, i zato je glup. Farizeju Željku Komšiću je sofizam oruđe za blefiranje, kojim stvara situacije za kompromitiranje, on ne drži do vlastitog dostojanstva i časti kao smisla životu. Dakle, farizej Komšić se bavi sami sobom, na račun naroda – jedne zajednice.

Očigledno, farizej Komšić po BIH svojim nedjelima ostavlja iza sebe pustoš, što ga pokazuje da je odraz nereda, a kao posljedica i . . . , zato je bezdušnik, blefer u janjećoj koži. Ova loša obilježja imaju vlastodršci, zastupnici farizejštine koji sami sebi daju za pravo kontrolirati svjetovno u BIH. Ali slijedom ponašanja neuredni farizeji pokazuju se kao izluđeno konačni.

Farizejima smeta zajedništvo jednog naroda – kao snaga, a oni su samo pojedinci ili grupice koje žele da narod živi za njih, da budu po neredu izraziti. Dakle, prozirne su sofističke zamke i zato se ne smije dozvoliti da razdvajaju, samoobilježeni, izdvojeni kao pataloške su pojave, laskavci i
udvarači zbog glasova, radi vlasti. Ukupno njihovo izražavanje, ponašanje prezentira lašca, kao takvi neuvjerljivi su, ništa od dobra ne pokazuju u stvarnosti, što čovjeka upozorava na opasnost od njihove farizejštine. Ne znaju da je spas vraćanje na izvor života, u obraćeništvu.

Zagreb – Zadar, 29. rujna 2019. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. DRAGANA LETIC
  #2 DRAGANA LETIC 11 srpnja, 2024, 23:38

  HVALA BOGU SAM KONAČNO DOBIO ZAJAM SA 3% KAMATE. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ, MAJKA SAM 3 DJECE, RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, POČETKOM OVE GODINE TREBAO MI JE ZAJAM I PREVARENI SU ME NA INTERNETU. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD G. Harryja Bryana. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S ZAJMOM KAKO SADA GOVORIMO ZAJMOVI SU JOŠ DOSTUPNI I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO. ON JE PRAVI BOŽJI ČOVJEK I IMAM 100% JAMSTVO DA I KOD NJEGA MOŽETE DOBITI SVOJ KREDIT. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI NAČIN DA SE DOBIJE JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GOSPODINA HARRYJA BRYANA. MOLIMO VAS DA GA KONTAKTIRATE ZA SVE VRSTE KREDITA PUTEM E-MAILA: {[email protected]}
  WHATSAPP: {+385 91 560 8706}

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO-MARXISTA
  #3 FRANO-MARXISTA 2 listopada, 2019, 13:37

  KOMŠIĆ NIJE,KATOLIČKI SLJEDBENIK STEPINČEVSKE ZLOČINAČKE RELIGIJE, NI PONOSA KOJI JE GRANIČIO SA HOLKOKAUSTKIM POGROMIMA DO KRVOLOČNIH POKOKLJA.PREMA TOME O NJEMU PIŠU OVAKVE UVREDLJIVE KOMENTARE SAMO USTAŠKO-STEPINČEVSKA HORDA RAZVRATNIH KATOLOČKO-NASLINIČKIH ,KAKO REČE PAPA UOSTAVCI,SLJEDBI.NJEGOVI ISTUPI SU UVIJEK NEKA PERSPEKTIVNA OKOSN ICA KOJU ON NUDI, A NE STEPINČEVSKO- KATOLIČKO-MRZITELJSKA KASTINSKO KATOLIČKI NACIZAM.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code