SEVERINA NA HORVATOVCU KUPILA KUĆU

SEVERINA NA HORVATOVCU KUPILA KUĆU

4. ožujka, 2012.

seve123
Zemljište omeđuju tri ulice

Piše: Dražen Stjepandić

Za tu parcelu kažu da je najljepša u jednom od najljepših dijelova Zagreba. Zajedno s kućom koju treba preurediti nalazi se u sjevernom dijelu grada, iznad Voćarske ulice, pet minuta hodom od Kvaternikova trga. Omeđuju je čak tri ulice: Horvatovac, Čačkovićeva i Wikerhauzova. Iznad parcele, veće od tisući kvadrata, pruža se zeleni pojas.

Bolji poznavatelji situacije na tržištu nekretnina kalkuliraju da takvo zemljište bez kuće vrijedi 300 eura po kvadratu,  a kvadratni metar stambenog prostora u tom dijelu Zagreba nije ispod 3000 eura. S tim što se postojeći objekt, gledano izvana, vjerojatno treba preurediti, pa se pretpostavlja  kako će Severina i njen Milan tu kuću najvjerojatnije adaptirati.

Nismo doznali  hoće li Severina sa svojim Milanom i nedavno rođenim sinom Aleksandrom na jednoj od najljepših lokacija u Zagrebu stalno živjeti ili će to biti samo dio njihovog bogatstva. Dobra investicija u kojoj će samo povremeno boraviti.
U tom dijelu Zagreba gdje se kvadratni metar zemljišta kreće oko 300 eura, u susjedstvu su mnoga poznata imena: Gordan  Jandroković. Luka Bebić, Dušan Viro, Anica i Robert Kovač… Nešto dalje na Laščinskoj i Dobrom Dolu su: Andrija Vrdoljak, Zlatko Kranjčar…

Proteklih dana u javnosti se dosta spominjao Severinin stan u Splitu, za vrijeme njenog poroda u njemu je Milan stalno boravio, a nakon poroda zajedno s malim Aleksandrom to im je bilo prvo utočište. Uz stan u Splitu  Severina ima stan i u Zagrebu, na Kozjaku. Za novu nekretninu ne zna se je li ju platila ona ili njen Milan, srpski kralj bakra, kako ga nazivaju u medijima. Vlasnik kuće i zemljišta u kvartovskom dućanu samo se pohvalio da je kuću zajedno sa zemljištem “prodao Severini.” T

5 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Vladislava
    #1 Vladislava 5 ožujka, 2012, 20:21

    Informacija zaposrat…..

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code