ŠERIF KONJEVIĆ PJEVAO NA FEŠTI MIRALEMA PJANIĆA

ŠERIF KONJEVIĆ PJEVAO NA FEŠTI MIRALEMA PJANIĆA

3. srpnja, 2020.

 

Pjanić je s Barcelonom potpisao četverogodišnji ugovor, ali će do kraja sezone ostati nogometaš Juventusa i pokušat će sa Starom damom osvojiti još jednu titulu prvaka Italije i “napasti” toliko željenu Ligu prvaka.
U trijumfu Juventusa na Luigi Ferrarisu protiv Genoe upisao asistenciju, a Stara dama devet kola prije kraja ima četiri boda više od drugoplasiranog Lazija.
Reprezentativac Bosne i Hercegovine je nakon utakmice u Genovi otputovao u Luksemburg gdje je s obitelji i prijateljima proslavio prelazak na stadion Camp Nou. Na zidovima ugostiteljskog objekta u kojem je upriličeno slavlje postavljeni su Barcelonini dresovi s Pjanićevim imenom.
Na proslavi u Luksemburgu bio je i folk pjevač Šerif Konjević, a tokom izvedbe pjesme “Sin” mlađi Pjanić zaplakao je u naručju svog oca Fahrudina.

IZVOR: www.klix.ba T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 22:45

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.===============–

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code