SAVEZ ZA HRVATSKU: SDP I HDZ SU ZAJEDNIČKI PROTIV NAS

SAVEZ ZA HRVATSKU: SDP I HDZ SU ZAJEDNIČKI PROTIV NAS

30. travnja, 2014.

hrvatska savez1-050214

Svjetonazorska koalicija radi sve da bi nastavila projekt nestanka Hrvata i Hrvatske države. Tako se ovih dana vođe navodne ljevice (Josipović) i navodne desnice (Karamarko) nađoše zajedno u Vatikanu. Njihove umilne riječi za novoproglašene svece teku da bi još jednom zajednički obmanuli hrvatski narod.

Istovremeno se na domaćem terenu, u Hrvatskoj, zajednički natječu kako medijski blokirati Savez za Hrvatsku, te mediji pod njihovom kontrolom sramotno šute, dok narod hrpimice podržava novu politiku koju Savez predstavlja pred prepunim dvoranama. Desna strana Partije (HDZ) sada počinje obećavati upravo ono što je Savez za Hrvatsku ujedinilo i što je izraženo u Platformi. Oni su odjedanput za kršćanske vrijednosti koje su sustavno gazili od 2000. nadalje, zajedno s „lijevim“ dijelom Partije (SDP i sateliti). HDZ, poučen istupima Saveza za Hrvatsku da će pokrenuti demografsku obnovu, povratak Hrvata iz inozemstva, posvemašnju brigu za Hrvate u BiH, sada odjednom upravo to obećava. Tko će im vjerovati kada su radili upravo suprotno u godinama obnašanja vlasti? Savez za Hrvatsku čvrsto stoji na stajalištu da će napraviti odlučne korake ka obnovi gospodarstva, kulture, kršćanskih vrijednosti, zaštite života, lustraciju, obnovu sela, proglašenje gospodarskog pojasa te reformu uprave i pravosuđa. K svemu tome HDZ tvrdi da su oni „original“. Da original su Partije koja je dovela ponovno na vlast agresore, ostavila Hrvate u BiH, devastirala gospodarstvo, uvela rodnu ideologiju, osiromašila narod, ponizila i obespravila branitelje i njihove obitelji. Zajedno s SDP-om uistinu činite nenadmašan original.

Savez za Hrvatsku je nova politička snaga koja poziva hrvatski narod na promjenu svjetonazorske koalicije u kojoj se mijenjaju partije a politika ostaje nepromijenjena. Savez za Hrvatsku će temeljito promijeniti politiku i političke odnose originalne Partije s dva plućna krila (HDZ i SDP) koja stalno ostaju ista i isti otrov šikljaju u hrvatski narod, društvo i institucije. Ne vjerujte prašini koju diže svjetonazorska koalicija!

U Zagrebu, 28. travnja 2014.

U ime Saveza za Hrvatsku

Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code