SASTANAK S PREDSTAVNICIMA INSTITUTA RUĐER BOŠKOVI

SASTANAK S PREDSTAVNICIMA INSTITUTA RUĐER BOŠKOVI

6. veljače, 2013.
Print Friendly, PDF & Email

97d2874e56cfacdf6864141d42914e79

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas predstavnike Instituta Ruđer Bošković koje je predvodio ravnatelj Tome Antičić.

Zahvalivši gradonačelniku što se pridružio i podržao obilježavanje 70. obljetnice smrti Nikole Tesle, na susretu koji je inicirao ravnatelj Antičić, gradonačelniku su predstavljeni aktualni projekti Instituta, među kojima su: postavljanje nove otvorene znanstvenoistraživačke platforme, te otvaranje Instituta za građane, a u turističkom smislu, ulaz u Insitut mogao bi, smatraju gosti, postati posebna zanimljivost.

Gradonačelnik je podržao predstavljene projekte, naglasivši da je Grad bio i da će i dalje biti partner Institutu Ruđer Bošković, a sljedeći radni sastanak, dogovoreno je, s razrađenim hodogramom aktivnosti, održat će se u prostorima Instituta.

Osim gradonačelnika Bandića, u ime Grada, na sastanku su bili pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić, voditelj Kabineta gradonačelnika Stipe Zeba i voditeljica Odsjeka za turizam Martina Bienenfeld.

U ime Instituta, susretu su prisustvovale i predsjednica Savjeta za gospodarstvo dr. sc. Rozelidra Čož Rakovac i voditeljica Odjela za investicijsku izgradnju Gordana Raguž.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<