SASTANAK S PREDSTAVNICIMA INSTITUTA RUĐER BOŠKOVI

SASTANAK S PREDSTAVNICIMA INSTITUTA RUĐER BOŠKOVI

6. veljače, 2013.

97d2874e56cfacdf6864141d42914e79

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas predstavnike Instituta Ruđer Bošković koje je predvodio ravnatelj Tome Antičić.

Zahvalivši gradonačelniku što se pridružio i podržao obilježavanje 70. obljetnice smrti Nikole Tesle, na susretu koji je inicirao ravnatelj Antičić, gradonačelniku su predstavljeni aktualni projekti Instituta, među kojima su: postavljanje nove otvorene znanstvenoistraživačke platforme, te otvaranje Instituta za građane, a u turističkom smislu, ulaz u Insitut mogao bi, smatraju gosti, postati posebna zanimljivost.

Gradonačelnik je podržao predstavljene projekte, naglasivši da je Grad bio i da će i dalje biti partner Institutu Ruđer Bošković, a sljedeći radni sastanak, dogovoreno je, s razrađenim hodogramom aktivnosti, održat će se u prostorima Instituta.

Osim gradonačelnika Bandića, u ime Grada, na sastanku su bili pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić, voditelj Kabineta gradonačelnika Stipe Zeba i voditeljica Odsjeka za turizam Martina Bienenfeld.

U ime Instituta, susretu su prisustvovale i predsjednica Savjeta za gospodarstvo dr. sc. Rozelidra Čož Rakovac i voditeljica Odjela za investicijsku izgradnju Gordana Raguž.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code