XI. GERNOTOLOŠKI TULUM

XI. GERNOTOLOŠKI TULUM

30. rujna, 2014.

gerontoloski tulum 1 Custom

Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji sa Zakladom „Zajednički put“ ove godine organizira jedanaestu po redu manifestaciju pod nazivom XI. gerontološki tulum, a povodom obilježavanja 1. listopada – Međunarodnog dana starijih osoba.

Manifestacija će se održati u srijedu, 1. listopada 2014. na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Zrinjevac) u vremenu od 10,00 do 13,00 sati.

Na Trgu će biti postavljeni štandovi na kojima će predstavnici Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Zaklade „Zajednički put“, domova za starije i nemoćne osobe, udruga umirovljenika te drugih organizacija civilnog društva prezentirati svoje programske aktivnosti.

Pored prezentacija građanima će biti dostupne razne brošure s nizom informacija o starenju i starosti, kao i o uslugama te programima koji su dostupni svim osobama starije životne dobi Grada Zagreba sa ciljem promocije aktivnog i zdravog starenja.

U preventivno-zdravstvenom dijelu programa građanima će biti osigurani besplatni ciljani pregledi kao što su: mjerenje tlaka, mjerenje tlaka venske cirkulacije, mjerenje statusa vitamina i minerala i dr.

Istovremeno će se u paviljonu odvijati bogat kulturno-zabavni i rekreativni program u kojem se očekuje veliki broj sudionika osoba starije životne dobi, solista, zborova, plesnih i rekreativnih grupa te dramskih skupina domova za starije i nemoćne osobe i korisnika niza programa Projekta gerontoloških centara. T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code