YUJI MIYATU KOD GRADONAČELNIKA

YUJI MIYATU KOD GRADONAČELNIKA

9. veljače, 2012.

bandickinez

Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas, u Gradskoj upravi, svjetskog glasnika mira i borca za zaštitu okoliša Yujia Miyatu, koji je u nedjelju dopješačio u Zagreb iz pravca Ivanić-Grada.

Zaželjevši mu dobrodošlicu, gradonačelnik je posebno naglasio vrijednost njegove misije širenja mira među ljudima diljem svijeta i očuvanja okoliša, kojoj se posvetio s velikim žarom i entuzijazmom.

Upoznavajući domaćina sa svojom akcijom, u kojoj je u četiri godine propješačio 10.000 kilometara i posadio 3030 stabala, a koju će završiti odlaskom na Olimpijske igre u Londonu, Yuji Miyatu je, između ostalog, izrazio želju da održi predavanje djeci u jednoj zagrebačkoj školi jer, kako je naglasio, djeca su naša budućnost i volio bi da čuju njegova iskustva s putovanja i poruke mira. Prema želji gosta, tijekom njegova šestodnevnog boravka u Zagrebu, na sastanku je dogovoren i susret s jednom od udruga koja se bavi osobama s invaliditetom.

Na kraju susreta, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić upisao je svoju poruku u knjigu mira japanskoga glasnika dobre volje. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code