SASSJA JE PRVA ŽENA NA SCHENGENFESTU

SASSJA JE PRVA ŽENA NA SCHENGENFESTU

17. srpnja, 2015.

article_big_1424692029Sassja28

Schengenfest je festival koji iz godine u godinu posjećuje sve veći broj Hrvata, osobito Zagrepčana, a dašak Schengenfesta možete osjetiti već iduću srijedu 22. srpnja i to u Vintage Industrial Baru! Očekuju vas energični zvukovi Rudimental DJ-a, Guano Apesa, Asian Dub Foundation-a, Sassje, Elementala, Siddarthe, ali i prošlogodišnjih headlinera Laibacha, Die Antwoorda, Kiril Džajkovoskog i mnogih drugih. U narednih dva tjedna na Facebook stranici Vintage Industrial Bara moći ćete osvojiti festivalske upade stoga pratite aktivnosti!
Na osmom po redu Schengenfestu nastupit će Rudimental DJ, Guano Apes, Asian Dub Foundation, Gramophonedzie LIVE, SARS, Eelemental, Sassja i mnogi drugi…
Festival će se održati na već poznatoj lokaciji u Vinici u Beloj Krajini u Sloveniji, a ove godine trajat će puna četiri dana; od srijede 29. srpnja do subote 1. kolovoza u kojima će te, uključujući i kamp, moći uživati za manje od 150 kuna po danu.
Headliner festivala dobitnici su prestižne nagrade Brit Awards – Rudimental DJ koji u sklopu svoje svjetske turneje prvi put dolaze u Sloveniju. Festival dovodi i energični njemački bend Guano Apes koji je na glazbenoj sceni koliko i Pearl Jam, a iza sebe ima višemilijunsku tiražu. Na glavnoj pozornici pridružit će im se sastav zarazne energije – Asian Dub Foundation te STAHLZEIT -službeni cover bend legendarne grupe Rammstein.
Ove godine po prvi puta na pozornicu Schengenfesta stat će i prva žena FMJAM-a – Sassja. Tu su i druga dobro poznata imena, redoviti gosti Schengenfesta: Elemental koji trenutačno žari i pali aktualnim singlom “Goli i bosi”, Vlado Kreslin i Mali bogovi, Zablujena generacija, Eclipse Of Time i dolenjska grupa Rockdefect. Od slovenskih izvođača svakako treba istaknuti stare znance festivala grupu Siddharta, Elvisa Jacksona, Magnifica i Noctiferia.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code