SANDRA ŠVALJEK S USPJEŠNIM ŽENAMA ZAGREBA

SANDRA ŠVALJEK S USPJEŠNIM ŽENAMA ZAGREBA

7. svibnja, 2017.

 

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Sandra Švaljek održala je danas druženje uz zdrav doručak s uspješnim ženama iz raznih područja djelatnosti u jednom zagrebačkom restoranu u Tkalčićevoj ulici.

Doručak žena s vizijom  okupio je glumice, poduzetnice, producentice, odvjetnice i aktivistice za ženska prava koje su podržale Sandru Švaljek za buduću gradonačelnicu Zagreba

Jako mi je bitno što je njena komunikacija civilizirana i uglađena s velikom dozom empatije, a ona sama lijepa,poštena i transparentna. Naša je želja da nam tako izgleda i Zagreb. Ona više sliči na svoje sugrađane nego naše političare i to mi ulijeva povjerenje. Sviđa mi se što je nezavisna, ima jasnu viziju, a pritom je i mlada što znači da može puno bolje pratiti bilo građana, a pogotovo mladih na kojima budućnost ostaje. Za mene, jedina mi od svih kandidata ulijeva nadu da će nam donijeti promjene.“, izjavila je glumica Slavica Knežević.

Dokazala je da ima viziju jačanja tehnološkog poduzetništva i provođenja konkretnih projekata poput Plavog ureda, Inkubatora na velesajmu, konferencije Zagreb Connect, projekta internacionalizacije poslovanja te stoga ima podršku mene kao poduzetnice.“, izjavila je uspješna poduzetnica Tajana Barančić.

Hvala svima na podršci i što ste prepoznali da mogu uspješno voditi Zagreb i pobijediti na izborima.“, zahvalila se Sandra Švaljek i najavila izbornu  pobjedu nad Bandićem.

Među više od četrdeset uspješnih žena Zagreba bile su i poznate umjetnice i djelatnice koje su obilježile u kulturu Zagreba Lela Margitić, Slavica Knežević, Jelena Miholjević i Gordana Vnuk te poznata aktivistica za ženska prava Sanja Sarnavka. Iz redova poznatih poduzetnica bile su – Tajana Barančić, Anita Cvetić – Oreščanin, Ivana Borščak, Fanny Germaine Markić i mnoge druge, potom odvjetnice i pravnice Nevenka Mrčela, Mira Čokić, Maja Vračarić i Marijana Šarolić-Robić. Doručku su prisustvovale i ugledne liječnice, psihologinje i socijalne radnice – dr. Mladena Štrukan, Maja Vučić i Željka Barić, šampionka u društvenim plesovima Ksenija Plušćec Quesnoit, modna dizajnerica Ivanu Omazić te članice stručnog tima Sandre Švaljek, Marijana Sumpor, Vesna Vrga Perović, Tea Horvat i Božica Ravlić. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code