SANDRA HERMAN IZ BELICA

SANDRA HERMAN IZ BELICA

25. veljače, 2013.

 

y192189318785966148 2

Bila je s Čačićem u autu kad se sudario u Mađarskoj

Piše: Dražen Stjepandić

Mnogi su postavljali pitanje  zašto tako dugo držimo anketu- Što mislite tko je bio s Radimirom Čačićem u trenutku nesreće u Mađarskoj? Prvo dugo stoji na portalu, a drugo, to pitanje nije ni blizu zanimljivo i škakljivo kao kad je dotični gospodin bio prvi potpredsjednik vlade i koliko god se morali složiti da pitanja nisu neopravdana anketu smo ostavili jer smo željeli upozoriti kako to pitanje nije riješeno i kako je taj podatak ostao skriven. Netko je s Čačićem bio i to potvrđuju i svjedoci i zračni jastuk koji se otvorio na mjestu suvozača u stranačkom crysleru kojeg je vozio prilikom nesreće kad se 8.siječnja 2010. zabio u škodu obitelji Liptak usmrtivši Imrenu Antal i Gyorgy Liptak, dok je njihova kći Katarina Liptak preživjela.

Od 1112 glasova ili odgovora u anketi njih 500 do 24. veljače je kliknulo uz ime Vesne Pusić. Imali smo tu informaciju, da je među mogućim osobama koje se spominju da su bile s Čačićem i Vesna Pusić  i o tome objavili smo tekst s upitnikom u naslovu. Nažalost, u novinarstvu neke stvari se saznaju i pokrenu tek kad tekst objavite tek tada saznate mnogo više. Vesna Pusić je imala predobar alibi, bila je u Londonu kod kćeri, što nama nije bilo nepoznato, ali zanimmalo nas je li možda išla preko Budimpešte? Zanimljivo, u London je otišla i vratila se u jednom danu, a dokaz je samo jedna izjava za medije, u kojoj ona tvrdi da je bila u Londonu, a pouzdano dan prije bila je u Zadru, a dan poslije na fešti povodom pobjede Ive Josipovića na predsjedničkim izborima 10. siječnja 2010. Na proslavi pobjede  sastala se i s Radimirom Čačićem.

BLISKA SURADNICA IZ BELICA

No, isplatilo se reskirati i sve što smo novo saznali nakon objave teksta o tome tko je bio sa Radimirom Čačićem  u vrijeme nesreće  naveli smo kao moguće odgovore na anketno pitanje u anketi i pustili smo neka anketa odradi svoje i pokazalo se da je to bila mogućnost koja je dobila svega 94  glasa u anketi, samo je mogućnost da je bovši PP bio s nekim bliskim suradnikom dobila manje glasova.  Radimir Čačić nije bio sam u trenutku dok je udario u škodu Liptajevih na auto cesti za Budimpeštu, ali s njim u stranačkom autu nisu bile ni Ankica Mamić, ni Mirela Holy, ni eksort dama iz Mađarske, niti neki bliski suradnik, ali jedna druga bliska suradnica je bila.

Iz više izvora saznali smo da je ime i prezime te bliske suradnice Sandra Herman iz Belica   kraj Čakovca. Član je Županijske skupštine HNS-a za Međimursku županiju. Radila je u Hrvatskoj turističkoj zajednici za Međimurje. 

 AUTO IZ ČAKOVCA

Kobnog dana Radimir Čačičić je došao po Sandru Herman i krenuli su u Mađarsku, najvjerojatnije prema nekom od hotela na Balatonu. U trenutku nesreće Sandra Herman je bila pored auta o čemu su svjedočili svjedoci, ali po pričama onih koji su nam došapnuli konačnu istinu kad je na auto cesti za Budimpeštu naišao prvi auto iz Čakovca, a  u njemu su navodno bili Sandrini dobri znanci i ona je otišla s njima. I ubrzo je prešla hrvatsko-mađarsku granicu iz pravca Mađarske. Nadzorne kamere su je snimile i taj puta, ali taj snimak nikad nitko nije zatražio, premda samo on može dokazati konačnu istinu.

Kasnije Radimir Čačić nije htio reći je li još netko bio s njim, ubrzo je izašao uz kaouciju od 1000 eura, a tijekom suđenja u Mađarskoj po tom pitanju nisu ni insistirali i vjerojatno bi to ostalo tajnom da portal Tjedno nije krenuo sa serijom kritičkih tekstova o tadašnjem PP-u Radimiru Čačiću. Tako se potegnulo i to moralno pitanje i premda su se o nesreći i suđenju u Mađarskoj potrošene hrpe papira, tiskarske boje, enormne količine megabajta i digitalnih snimki o važnom detalju i podatku da Radimir Čačić u medijima nije bio sam nije bilo gotovo ništa, a kuloari su najviše spominjali njegovu medijsku savjetnicu Ankicu Mamić.

Varaždinski tjednik Regional plus 7 je objavio fotografije stranačkog cryslera na kojim se jasno vidio otvoren zračni jastuk i na mjestu suvozača. Tekst i fotografije smo prenijeli. U slijedećim tekstovima potrudili smo se javnosti donijeti što više podataka iz ljubavnog života Radimira Čačića, ali do imena osobe koja je najvjerojatnije bila u autu u trenutku nesreće došli smo tek nedavno. Obično to tako biva, kad čovjek ima onda dobije još, pa su i nama tu informaciju ubrzo potvrdilo još neki dobro upućeni i koliko god ta informacija nije toliko zanimljiva kao u vrijeme prije početka povijesnog studenoga prošle godine, kad je Radimir Čačić podnio ostavku, odlučili smo je objaviti nadajući se da smo završili našu potragu i istragu.

O ljubavnoj vezi Radimiru Čačića i Sandre Herman nekoliko mjeseci prije obustave izlaženja pisala je Arena. Čak ni javnosti nije nepoznato da su Radimir i Sandra blisko surađivali. Nekoliko godina kasnije poslije naših tekstova o dvostrukom privatnom životu tadašnjeg PP-a na nekim blogovima i forumima  pojavila se informacija kako je upravo Sandra Herman bila s Čačićem prilikom nesreće u Mađarskoj, ali ubrzo ti podaci su nestali s interneta. Smatrajući kako su nestali možda zato jer su pogrešni sačekali smo još neko vrijeme i tek kad smo informaciju naknadno saznali iz više izvora evo odlučili smo se za objavu.

MEĐIMURSKI HNS

Sandra Herman je članica Županijske organizacije HNS-a u Međimurju. Spominjala se kao jedno od rijetkih imena iz Međimurja koje su trebale participirati na istaknutim položajima u izvršnoj vlasti. Zaposlena je u Hrvatskoj turističkoj zajednici u Čakovcu i u medijima je objavljeno da je bila na razgovoru  kod sadašnjeg ministra turizma kao kandidatica za njegovu zamjenicu, ali dalje o tome nije ništa više bilo.

Tko zna što bi sve bilo da se Radimir Čačičić nije morao povući s mjesta PP-a.

Foto: Mario Ćužić/MojZagreb.infoT

14 komentara

Uskoči u raspravu
 1. ahahahhaha
  #1 ahahahhaha 9 ožujka, 2013, 15:44

  svakakve informacije se ovdje dobiju

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. kamiondžija
  #2 kamiondžija 8 ožujka, 2013, 15:54

  040-390191

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Clinton
  #3 Clinton 1 ožujka, 2013, 09:44

  [quote name=”Jesi li me razumio”]E moj Clintone[/quote]

  Alo novinari… Ima li netko telefon od ove escort dame?

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Jesi li me razumio
  #4 Jesi li me razumio 27 veljače, 2013, 18:01

  E moj Clintone

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. ŽIGOLO
  #5 ŽIGOLO 27 veljače, 2013, 15:59

  pa i ja da imam onakvu babarogu doma bacio bih se na mlado,usko i plitko…

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Guest
  #6 Guest 26 veljače, 2013, 13:47

  Svašta…

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. urbanjungle
  #7 urbanjungle 26 veljače, 2013, 12:34

  I nije samo to, ona je nečakinja Josipa Perkovića a prića se da je bila i sa Karamarkom u vezi dok je ovaj pratio svoju ženu koja je sa Zagorcem putovala po sajmovima oružja.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Grga Čvarak
  #8 Grga Čvarak 25 veljače, 2013, 20:41

  Vidi se da voli krumpir i čvarke. E,moj Čačiću na što si ti spao?

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Guest
  #9 Guest 25 veljače, 2013, 20:24

  Nije li bežanija s mjesta prometne nesreće kazneno djelo?

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. međimurec
  #10 međimurec 25 veljače, 2013, 19:52

  zanimljivo drži taj mikrofončić…

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Zetor
  #11 Zetor 25 veljače, 2013, 13:59

  Gdja Herman bi prije trebala konkurirati za mjesto pomoćnice ministru Jakovini, a razlog je slijedeći.Belicu danas mnogi u gotovo čitavoj Hrvatskoj znaju po kalamperu, naziv mjesta i ove poljoprivredne kulture gotovo su istoznačnice, sraslice, a svezahvaljujući vrijednim poljoprivrednicima. Ujedinjeni narodi proglasili su 2008. godinu Međunarodnom godinom krumpira (International Year of the Potato (IYP)).

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code