SAMOBORKE I HRVATSKI DRAGOVOLJAC PRVACI U KARATEU

SAMOBORKE I HRVATSKI DRAGOVOLJAC PRVACI U KARATEU

19. prosinca, 2012.

karatisti-seniori

U zagrebačkoj sportskoj dvorani “Kutija šibica” održano je u nedjelju 16. prosinca ekipno seniorsko prvenstvo Hrvatske u karateu. Najbolje hrvatske karatistice i karatiste pozdravio je glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Josip Čop dok je natjecanje otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Samoborske karatistice Ana Lenard, Maja Lenard, Sara Sirovica i Ivana Karamatić nisu podlegle pred favoriziranim protivnicama te su brončano odličje iz prošle godine pretvorile u zasluženo zlato. Najžešće protivnice Samoborkama bile su u polufinallu djevojke iz Karate kluba Opatija koje su imale u svojim redovima dvije od četiri srebrne reprezentativke s prethodno održanog svjetskog prvenstva iz Pariza. U finalu nije mogla protiv samoborskih fajterica ni ekipa zagrebačkog Studenta predvođena srebrnom kapetanicom iz Pariza Ana Marijom Čelan. Pobjeda je bila čista i potpuno zaslužena, a Ana, Maja ,Sara i Ivana su suzama radosnicama proslavile naslov seniorskih prvakinja Hrvatske.

Seniori Samobora su u Zagrebu branili titulu osvojenu prošle godine, ali na žalost nisu uspjeli. Pobjeda je u finalu pripala Hrvatskom dragovoljcu koji je slavio zbog veće razlike u bodovima, a rezultat je bio 2:2 u samim mečevima.
Sa zlatom i srebrom na seniorskom prvenstvu Hrvatske Karate klub Samobor je bio najuspješniji klub te time zaokružio vrlo uspješnu 2012. godinu.

IZVOR:www.radiosamobor.hr

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code