RUNDEK CARGO TRIO NA MEDVEDGRADU

RUNDEK CARGO TRIO NA MEDVEDGRADU

20. lipnja, 2015.

RCT5_foto by Vedran Metelko

Više od tisuću ljudi povezalo se u četvrtak 18. lipnja s Rundekovim Triom u zagrebačkoj Tvornici na predstavljanju novog albuma „Mostovi“. U samo dva tjedna od izlaska, album je na prvo slušanje osvojio, kako kritiku tako i publiku. U prilog tome ide sjajna atmosfera sa sinoćnjeg rasprodanog koncerta na kojem je cijeli Veliki pogon, Rundek Cargo Trio, uglas pratio od prve do posljednje note. S obzirom da se na samom ulazu tražila karta više i mnogi nisu uspjeli nabaviti svoje ulaznice, nakon dvosatne svirke, Darko Rundek objavio je dobro čuvanu tajnu najavivši koncert na Medvedgradskim glazbenim večerima 18. srpnja.

Osim s pjesamama s novog albuma, poput „Indijska“, „Ima ih“, „Don Juan“, Rundek Cargo Trio publiku je počastio i starijim pjesmama iz bogate karijere Darka Rundeka. „Ruke“, „Bi Mogo Da Mogu“ , „Sanjala si da si sretna“ , nezaboravna „Apokalipso“ , samo su neke od vječnih hitova kojima je Trojka zapalila Tvornicu kulture.

U petak 19. Lipnja nastupaju na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, za koji karte još uvijek možete kupiti po cijeni od 100 kuna putem sustava Eventim. Svi oni koji su propustili koncert u Tvornici i u Šibeniku, Rundek Cargo Trio i „Mostove“ moći će slušati 18. srpnja na Medvedgradskim glazbenim večerima. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code