RONJENJE U MARIJI BISTRICI

RONJENJE U MARIJI BISTRICI

1. kolovoza, 2016.

 

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, Marija Bistrica kao središte vjerskog turizma za svoje sugrađane i posjetitelje 5. i 6. kolovoza 2016. godine ponuditi će nesvakidašnju manifestaciju „Pogled u plavo“, a u sklopu programa „Ljeto u Mariji Bistrici“.

Pogled u plavo – promocija Hrvatske kroz ronjenje, projekt koji već šestu godinu za redom radi na promociji ronjenja, ljepota hrvatskog podmorja i Hrvatske, te kao takav već postaje atraktivna i poželjna manifestacija.

Originalnost i inovativnost projekta Pogled u plavo od velikog je značaja za cjelokupnu turističku ponudu područja na kojem se realizira, pa smo tako i od TZ Marija Bistrica i općine Marija Bistrica dobili pozivnicu za nastup manifestacije u Mariji Bistrici.

Kroz projekt „Pogled u plavo“ svi zainteresirani posjetitelji imati će priliku tijekom dva dana upoznati čari i vještine ronjenja, te besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom na Trgu pape Ivana Pavla II u Mariji Bistrici s početkom u 10 sati.

U montažnom bazenu projekta Pogled u plavo, promjera 10 m, za sigurnost svih ronioca početnika pobrinuti će se ronioci i instruktori ronilačkog kluba HRVI Nemo –Adriatic koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama, a i sami su bili sudionici redarstvene akcije Oluja.

Oni koji još nisu upoznali ljepote i vještine ronjenja s ronilačkom opremom imati će priliku napokon zaroniti i na unutarnjim stranicama bazena pogledati podvodnu izložbu fotografija ljepota hrvatskog podmorja, podvodnog fotografa i člana RK HRVI Nemo Adriatic Marjana Radovića.

Besplatna ronjenja nastavljaju se i 06. kolovoza s početkom u 10 sati  dok će u 19 sati aktualni svjetski i europski rekorder u ronjenju na dah Goran Čolak odmjeriti snage protiv 5 ( petero ) volontera u ronjenju na dah u bazenu projekta Pogled u plavo. T


Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code